Pret redus! The Croods (2013) - Bluray 3D Mareste

The Croods (2013) - Bluray 3D

530683

Titlul Original: THE CROODS

Regia: Kirk De Micco

Voci: Nicolas CageRyan ReynoldsEmma Stone

Durata: 98 min

Discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Animatie, Comedie, Familie

Nota IMDb: 7.2

Nota Cinemagia: 8.0

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

45,46 RON

-65%

129,90 RON

Informatii

CROODS este comedie animată în 3D care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă - împreună cu restul lumii lor - familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.

Dinamica familiei Croods, deși se desfășoară cu câteva milioane de ani în urmă, lasă impresia că ar putea veni din căminul nostru. Ca majoritatea taților, tatăl de familie Grug (Nicolas Cage) este extrem de protector cu soția și cei trei copii ai săi. Vigilența sa excesivă a făcut ca familia sa legată de cavernă să fie în siguranță, protejată și... foarte plictisită. Jumătatea puternică și supusă a lui Grug, Ugga (Catherine Keener) acceptă mentalitatea soțului ei conform căreia "frica este bună; schimbarea este ceva rău", la fel și fiul lor, Thunk (Clark Duke), care este mulțumit cu situația staționară. Arțăgoasa soacră Gran (Cloris Leachman) nu se obosește niciodată să-l împungă (sau uneori să-l atace) pe Grug; iar copilul tare ca piatra Sandy poate fi cel mai feroce membru al familiei Crood.

Dar să lăsăm un adolescent rebel (există oare și alt fel de adolescenți?) să înfrunte autoritatea părintească. Grug este preocupat exclusiv de supraviețuire, dar Eep (Emma Stone) vrea să trăiască cu adevărat și curiozitatea ei cu privire la lumea din afara peșterii lor intră în conflict cu regulile primitive ale tatălui ei. (Chiar și străina sfidătoare, Eep primește patul propriu pentru a dormi, în timp ce restul familiei Croods se urcă unul peste altul pentru a dormi în familie.)

Un eveniment dezastruos îi forțează pe membrii familiei Croods să se aventureze în locuri necunoscute și să-și regândească modul de viață. Pe drum, se întâlnesc cu Guy (Ryan Reynolds), ale cărui uluitoare - cum sunt focul... și pantofii - îi zguduie pe membrii familiei Croods în moduri neașteptate. Majoritatea membrilor familiei (în special Eep) sunt deschiși față de viziunea lui Guy a unui loc numit "mâine," dar Grug vede în acesta cea mai mare calamitate: un adolescent fermecător de care el trebuie să o "protejeze" pe Eep. Familia Croods își dă în curând seama că dacă nu evoluează… sunt de domeniul trecutului.

DreamWorks Animation SKG prezintă CROODS. Filmul este regizat de Chris Sanders și Kirk DeMicco și este produs de Kristine Belson și Jane Hartwell. Scenariul îi aparține lui Kirk DeMicco și Chris Sanders, după o poveste de John Cleese, Kirk DeMicco și Chris Sanders. Muzica îi aparține lui Alan Silvestri.

Filmul îi are ca protagoniști pe Nicolas Cage (Grug), Ryan Reynolds (Guy), Emma Stone (Eep), Catherine Keener (Ugga), Clark Duke (Thunk) și Cloris Leachman (Gran). CROODS prezintă o epocă denumită Perioada Croodacius, care, spune DeMicco, “este cuprinsă între perioada Jurasică și ‘Era Katzenzoică’– ce puțin conform arheologilor DreamWorks.” Este o lume de splendoare vizuală și grandoare care prezintă nenumărate provocări pentru clanul nostru hărțuit.

Fisa tehnica

FORMAT DISC Blu-ray 3D
GEN FILM Animatie
ANUL LANSARII 2013
SUNET IN LIMBA: Engleza, Romana
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana
CLASIFICARE CNC AG ( Audienta Generala )
PRODUCATOR 20th CENTURY FOX
AVERTISMENT! Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.

Recenzii

Scrie o recenzie

The Croods (2013) - Bluray 3D

The Croods (2013) - Bluray 3D

Titlul Original: THE CROODS

Regia: Kirk De Micco

Voci: Nicolas CageRyan ReynoldsEmma Stone

Durata: 98 min

Discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Animatie, Comedie, Familie

Nota IMDb: 7.2

Nota Cinemagia: 8.0

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur 

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: