• Pret redus
  • Pret redus

Sunt un mic ticalos - DVD

Titlul Original: Despicable Me

Regia: Pierre CoffinChris Renaud

Scenariul: Cinco Paul, Ken Daurio

Distributie: Steve CarellJason SegelRussell Brand

Durata: 98 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Animatie, Aventura, Comedie

Nota IMDb: 7.7

Anul lansarii: 2010

Audio: English 5.1

...
19,90 Lei - 35%
12,94 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Dublat in limba Romana
Nu
Format disc:
DVD
Gen film:
Comedie
Anul lansarii:
2010
Producator:
Universal Pictures
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sinopsis / Trailer

Universal Pictures și Illumination Entertainment vă invită la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticălos / Despicable Me. Produs de CHRIS MELEDANDRI (Ice Age, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!), Sunt un mic ticălos este povestea celui mai mare super-ticălos care își găsește nașul când în viața lui intră trei fetițe inocente.

Într-o suburbie fericită înconjurată de gărdulețe albe și tufe de trandafiri se află o casă neagră care zace în mijlocul unei peluze părăginite. Această casă ascunde un secret teribil, neștiut și nebănuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proporții astronomice. O să fure luna! (da, luna!!). 

Gru are o plăcere deosebită să comită tot felul de ticăloșii. Înarmat cu un arsenal de raze care micșorează, îngheață, și ajutat de o flotă de vehicule de război în stare permanentă de alertă, Gru seceră tot ce-i stă în drum. Asta până în ziua în care dă piept cu voința uriașă a trei fetițe orfane care se uită la el și văd ceea ce nu mai văzuse nimeni: un potențial tată! Cel mai malefic răufăcător din lume a dat peste cea mai mare provocare din viața lui: trei fetițe pe nume Margo, Edith și Agnes.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: