• Pret redus
  • Pret redus

Aventurile lui Tintin - DVD

Titlul Original: The Adventures of TinTin

Regia: Steven Spielberg

Scenariul: Hergé, Steven Moffat

Distributie: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig

Durata: 103 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Animatie, Actiune, Aventura, 

Nota IMDb: 7.3

Anul lansarii: 2011

Audio: Dublat in limba Romana, English

Subtitrare: Romanian, Arabic, Bulgarian, Czech, Korean, Croatian, Hebrew, Estonian, Indonesian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Polish, Portuguese, Serbian, Russian, Slovenian, Thai, Turkish, English

Premii: 2 premii Oscar, 2 premii şi o nominalizare BAFTA

29,90 Lei - 30%
20,93 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Dublat in limba Romana
Da
Format disc:
DVD
Gen film:
Aventura
Anul lansarii:
2011
Producator:
Columbia Pictures
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sinopsis / Trailer

Bazat pe celebrele și îndrăgitele personaje create de Hergé, filmul urmărește aventurile unui tânăr și îndrăzneț reporter pe nume Tintin (interpretat de Jamie Bell) și ale credinciosului său câine Snowy. Din clipa în care Tintin devine posesorul unei machete de vapor care ascunde un secret bine păstrat de secole, Ivan Ivanovitch Sakharine - un individ ticălos și diabolic - pornește pe urmele lui. Sakharine (interpretat de Daniel Craig) este convins că Tintin a furat neprețuita comoară a unui pirat pe nume Red Rackham. Cu ajutorul lui Snowy, al istețului dar impulsivului Căpitan Haddock (interpretat de Andy Serkis) și al detectivilor Thompson și Thomson (Simon Pegg și Nick Frost), Tintin va străbate jumătate de mapamond, într-o cursă nebunească, în căutarea Licornului, epava unui vapor care ascunde o comoară… dar și un vechi blestem.

Columbia Pictures și Paramount Pictures, în asociere cu Hemisphere Media Capital, prezintă The Adventures of Tintin, The Secret of the Unicorn / Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului, o producție Amblin Entertainment, Wingnut Films și Kennedy/Marshall Production. Regia este semnată de Steven Spielberg. Scenariul este realizat de Steven Moffat, Edgar Wright și Joe Cornish, după benzile desenate “The Adventures of Tintin, The Secret of the Unicorn” create de Hergé. Producătorii filmului sunt Steven Spielberg, Peter Jackson și Kathleen Kennedy, iar producători executivi Ken Kamins, Nick Rodwell și Stephane Sperry. Co-producători sunt Carolynne Cunningham și Jason McGatlin. Montajul este semnat de Michael Kahn, iar coloana sonoră este compusă de John Williams. Efectele speciale sunt supervizate de Joe Letteri, Scott E. Anderson și Jamie Beard, iar regia artistică de Andrew Jones și Jeff Wisniewski. Din distribuție mai fac parte: Toby Jones (Silk), Mackenzie Crook (Tom), Daniel Mays (Allan) și Gad Elmaleh (Ben Salaad).

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: