Happy Feet - DVD

Titlul Original: Happy Feet

Regia: George Miller

Scenariul: George Miller, John Collee

Distributie: Robin Williams, Elijah Wood, Brittany Murphy

Durata: 109 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Animatie, Familie, Muzical

Nota IMDb: 6.5

Anul lansarii: 2006

Audio: Engleza

Subtitrare: Romana

Premii: Un premiu şi o nominalizare Globul de Aur

29,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Dublat in limba Romana
Nu
Format disc:
DVD
Gen film:
Comedie
Anul lansarii:
2006
Producator:
Warner Bross Pictures
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sinopsis / Trailer

În marea nație a Pinguinilor imperiali, în inima Antarcticii, ești un nimeni dacă nu știi sa canti - o adevărată nefericire pentru Mumble (Elijah Wood), care este cel mai netalentat cântăreț din lume. S-a născut dansând după propria-i melodie... step. Deși mama lui Mumble, Norma Jean (Nicole Kidman) consideră drăguț acest obicei, tatăl lui, Memphis (Hugh Jackman), spune că “pur și simplu nu-i pinguinesc”. În plus, ambii știu că, fără un Cântec al inimii, Mumble nu va găsi probabil niciodată dragostea adevărată. 

Întâmplarea face ca singura lui prietenă, Gloria (Brittany Murphy), să fie cea mai bună cântăreață din acel loc. Mumble și Gloria au o relație din momentul în care ies din ouă, însă ea se opune felului lui ciudat de a topai. Mumble este pur și simplu prea diferit, mai ales pentru Noah cel Bătrân (Hugo Weaving), severul conducător al Ținutului Pinguinilor Imperiali, care în cele din urmă îl exclude din comunitate. 

Pentru prima dată departe de casă, Mumble întâlnește un grup de pinguini care îi seamănă întrucâtva, fiind cu siguranță niște pinguini nu prea imperiali - Adelie Amigos. Conduși de Ramon (Robin Williams), Adelies adoptă pe loc stilul chic de a dansa al lui Mumble și îl invită la o petrecere. 

În Ținutul Adelie, Mumble cere sfatul lui Lovelace, care este un guru (tot Robin Williams fiind cel care-i împrumută vocea), un pinguin Rockhopper cu penele stându-i aiurea, care este în stare să-ți răspundă la orice întrebare legată de viață dacă îi dai o pietricică în schimb. 

Împreună cu Lovelace și Amigos, Mumble pornește la drum prin ținuturi vaste și, după niște întâlniri de dimensiuni epice, ne arată că să-ți rămâi credincios ție însuți înseamnă de fapt totul. 

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: