Albinuta Maya Vol.2 - DVD Măriţi imaginea

Albinuta Maya Vol.2 - DVD

• Titlul Original: Maya the Bee

 Anul Lansarii: 2012

 Durata: 72 min

 Dublat in limba ROMANA

Detalii

15,00 RON

Descriere

Ep. 7 – MISLEADING APPEARANCES - CÂND APARENŢELE ÎNŞALĂ
Maya și Willy întâlnesc o omidă drăguță, numită Momo, care se transformă peste noapte într-o molie cap-de-mort, înfometată tot timpul, și atacă stupul începând să mănânce mierea. Maya trebuie să îl convingă pe Momo să părăsească stupul și să îşi găsească  altceva de mâncare.


Ep. 8 – SLEEPING BEAUTY - FRUMOASA ADORMITĂ
În timp ce stupul se pregătește de marea sărbătoare - Recolta Polenului, Maya și Willy i-au adormit, din greşeală, pe toţi locuitorii stupului. Acum, ei împreună cu restul prietenilor trebuie să culeagă bobiţele de polen una câte una de la  floarea, Rochița Rândunicii, care înfloreşte doar o zi pe an.


Ep. 9 - NO SLEEP FOR MAYA - MAYA NU POATE DORMI
Chris, greierele, menține întreaga luncă trează încearcând să o invite pe Lila, doamna greiere, să meargă la bal, doar că el trimite mesajul greşit! Maya și Willy pornesc în căutarea celui care le-a stricat somnul.


Ep. 10 – PHILIBERT - OMIDA FĂRĂ CASĂ
În timp ce se joacă, Maya și Willy distrug accidental căsuța unei omide. Maya o ajută să-și găsească un nou loc liniștit.


Ep. 11 – DANCING WITH BEES - DANSUL ALBINELOR
Maya întâmpină dificultăți de învăţare a dansului albinelor, un dans foarte serios şi foarte important pentru albine. Flip va încerca să o ajute şi datorită lecţiilor acestuia, Maya va reuși să-i arate șefei albinelor lucrătoare un nou câmp cu flori, care va putea hrăni larvele.


Ep. 12  – NIGHT BLOOMS - REGINA NOPŢII
Maya și Willy merg în pădure pentru a vedea o floare foarte rară, Regina Nopții, dar se face noapte și se rătăcesc. Din fericire, un licurici  îi va ajuta să găsească drumul spre casă.

Informatii

FORMAT DISC DVD
GEN FILM Animatie - serial TV
ANUL LANSARII 2012
SUNET IN LIMBA: Engleză 2.0, Română 2.0, Română 5.1
CLASIFICARE CNC AG ( Audienta Generala )
PRODUCATOR INDEPENDENT

Recenzii

Scrie o recenzie

Albinuta Maya Vol.2 - DVD

Albinuta Maya Vol.2 - DVD

• Titlul Original: Maya the Bee

 Anul Lansarii: 2012

 Durata: 72 min

 Dublat in limba ROMANA

Scrie o recenzie

Produse similare