Preț redus! Mumia (2017) - Bluray (2D+3D) Măriţi imaginea

Mumia (2017) - Bluray 3D

EMP1876

Titlul Original: The Mummy

Regia: Alex Kurtzman

Cu: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis

Durata: 110 min

Discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Actiune, Horror

Nota IMDb: 5.5

Detalii

79,00 RON

-50,00 RON

129,00 RON

Descriere

Tom Cruise conduce distribuția acestei noi versiuni cinematografice a legendei care a fascinat culturi din toată lumea, încă din zorii civilizației: MUMIA.

Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service și Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor.

MUMIA ne poartă din nesfârșitele nisipuri ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzații tari și magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei și de monștri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum și pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman și de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente - Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek și Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.

Informatii

FORMAT DISC Blu-ray 3D
GEN FILM Horror
ANUL LANSARII 2017
SUNET IN LIMBA: Engleza, Ceha, Maghira
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana, Engleza, Maghiara, Ceha, Croata
CLASIFICARE CNC N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
PRODUCATOR UNIVERSAL STUDIOS
AVERTISMENT! Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.

Recenzii

Scrie o recenzie

Mumia (2017) - Bluray 3D

Mumia (2017) - Bluray 3D

Titlul Original: The Mummy

Regia: Alex Kurtzman

Cu: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis

Durata: 110 min

Discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Actiune, Horror

Nota IMDb: 5.5

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: