Expedieri și returnări

 

Expedierea comenzii dumneavoastră

Livrarile se fac in termen de 24 – 72 ore dupa ce se confirma ca produsul se afla in stoc și sunt expediate prin Fan Courier in Romania si DHL Express pentru International.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. 

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea noastra si luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste suma de 150 Lei si se aplica doar pentru comenzile din interiorul Romaniei.

Livrarea se face pe intreg teritoriul Romaniei (in limita ariei de acoperire a Curierului) si la nivel International. Livrarea comenzii se face in orele de program ale firmei de curierat.

 

Conditii de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

New Media MARKET SRL  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data returnarii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire etc.

Alte mentiuni:

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

 

Retururi de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site sau produsul nu este functional. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Produs cu colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. Costurile de retur cad in sarcina noastra.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru  la adresa de mail in termen de 48 de ore de la primirea produsului.