VIAŢA LUI PI [DVD] Măriţi imaginea

Viata lui PI - DVD

528601

• Titlul Original: LIFE OF PI

• Regia: Ang Lee

• Cu: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain

 Durata: 127 min

• Anul Lansarii: 2012

Detalii

Acest produs nu mai este în stoc

30 lei

Descriere

Cu VIAŢA LUI PI, regizorul Ang Lee ("Brokeback Mountain", "Tigru şi dragon") a creat un film revoluţionar despre un tânăr care supravieţuieşte unui dezastru maritim şi se vede silit să pornească într-o călătorie epopeică, plină de aventuri şi de descoperiri.

După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat... tigru de Bengal. Puştiul îşi foloseşte cunoştinţele enciclopedice în ceea ce priveşte comportamentul animalelor pentru a-l ţine la distanţă pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasă şi plină de riscuri relaţie pe parcursul lungilor luni de călătorie pe valurile oceanului.

Acţiunea filmului VIAŢA LUI PI, ecranizarea unei cărţi care s-a vândut în milioane de exemplare şi a petrecut ani întregi în clasamentele bestsellerurilor, se petrece pe trei continente şi două oceane, de-a lungul unei perioade de mulţi ani, într-un vast univers al imaginaţiei.   Viziunea lui Lee, împreună cu uimitoarele imagini 3D, a transformat un roman care de multă vreme era considerat imposibil de ecranizat într-o îmbinare îndrăzneaţă de naraţiune epopeică şi teme profunde, care provoacă la reflecţie.

Informatii

FORMAT DISC DVD
GEN FILM Aventura
ANUL LANSARII 2012
SUNET IN LIMBA: Engleza 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana
CLASIFICARE CNC N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
PRODUCATOR 20th CENTURY FOX

Recenzii

Scrieti o recenzie

Viata lui PI - DVD

Viata lui PI - DVD

• Titlul Original: LIFE OF PI

• Regia: Ang Lee

• Cu: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain

 Durata: 127 min

• Anul Lansarii: 2012

Scrieti o recenzie

30 ALTE PRODUSE DIN ACEEAȘI CATEGORIE: