Baieti buni - Editie aniversara 25 de ani - Bluray

Titlul Original: Goodfellas 25Th Anniversary Edition

Regia: Martin Scorsese

Scenariul: Nicholas Pileggi (book), Nicholas Pileggi

Distributie: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci

Durata: 145 min

Imagine: 16:9

Discuri: 2

Gen: Biografic, Crima, Drama

Nota IMDb: 8.7

Anul lansarii: 1990

Audio: English

Subtitrare: Romanian, English

149,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Biografic
Anul lansarii:
Anii '90
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
Premii / Nominalizari:
Un premiu şi 5 nominalizări Oscar, 5 nominalizări Globul de Aur
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

O capodopera a genului semnata Martin Scorsese. Henry Hill (Ray Liotta) este un gangster de mana a doua care ia parte la o spargere impreuna cu Jimmy Conway (Robert de Niro) si Tommy De Vito (Joe Pesci). Ultimii doi ajung apoi sa devina personaje importante ale Mafiei, in timp ce Henry este afectat de succesul lor. Filmul este inspirat de un caz real si povestea lui este conturata in jurul lui Henry, mafiotul care isi vede prietenii urcand pe scara ierarhica a crimei.

O poveste clasica cu gangsteri, in care ne este prezentata povestea unor prieteni din copilarie, care trebuie sa creasca si sa se adapteze unui cartier si unei vieti in care legile mafiei dicteaza mersul lucrurilor. Filmul nu este moralizator si nu incearca sa prezinte personajele bune vis-a-vis de cele negative, ci doreste sa surprinda o stare de fapt, cit se poate de reala. 1955 - Mafiotul Truddy se ocupa de micutul Henry. Acesta va lucra pentru el, va face trafic cu tigari si nu numai. Arestat, politia este mituita iar "copilul" revine in afaceri. Anii trec, Paulie este la conducerea mafiotilor.

Jimmy cu Tommy si Henry devin recuperatori ai Mafiei. Henry merge cu Jimmy la femei, ca acesta sa o cucereasca pe evreica , Karen. Henry se insoara cu Karen si au doi copii. 1970 - un mafiot al altui clan, este ucis iar cadavrul este ascuns. Henry isi ia amanta pe Janice Rosi, se cearta cu Karen iar Mafia intuieste problema si-l cheama la raport, pentru afacerile amoroase si nu numai.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: