Arta viselor - DVD

Titlul Original: La science des reves

Regia: Michel Gondry

Scenariul: Michel Gondry

Distributie: Gael García Bernal, Charlotte Gainsbourg, Alain Chabat

Durata: 102 min

Tara: Franta

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Comedie, Drama, Fantezie

Nota IMDb: 7.3

Anul lansarii: 2006

Audio: French / English

Subtitrare: Romanian

Premii: Un premiu Cannes

19,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Comedie
Anul lansarii:
2006
Producator:
Partizan Films
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
Sinopsis / Trailer

Coproductie: Gaumont - Partizan films - France 3 Cinema

Franta / Italia

Se pare că viaţa are grijă de timidul şi retrasul Stephane (Gael García Bernal) când acesta este convins de către mama sa să se întoarcă la casa părintească din Franţa, cu promisiunea de a primi o slujbă. Extrem de creativ, viaţa sa mult visată, de multe ori imaginară şi răscolitoare, ameninţă mereu uzurparea vieţii sale în trezire. Dar slujba sa este înăbuşită când descoperă că este vorba despre o copie banală a unei funcţii într-un birou mic alături de trei colegi, printre care şi un coleg (Alain Chabat) care are nevoie de cineva ca să-l distreze şi un şef care preferă să fie lăsat în pace.

Totuşi, această dezamăgire este umbrită atunci când Stephane o întâlneşte pe vecina de alături, Stephanie (Charlotte Gainsbourg) şi pe prietena sa, Zoe. La prima întâlnire cele două domnişoare l-au confundat pe Stephane cu un muncitor care transportă mobilă, şi fiindcă e prea timid ca să corecteze această confuzie, Stephane trebuie să pretindă că nu lucrează în biroul alăturat pentru a continua să lege prietenia cu Stephanie.

Stephane nu este atât de priceput la minciună precum este în creativitate şi fetele descoperă repede adevărul. La început atras de Zoe, se apropie repede de Stephanie deoarece imaginaţia ei se potriveşte uşor imaginaţiei lui. El face apel şi o antrenează la diferite proiecte creative, invenţii şi, cu mare bucurie începe să o lase să pătrundă în confuza dar colorata lume a minţii sale. Şi, inexplicabil de fermecată de el, Stephanie găseşte oarecum cheia pentru a intra în inima fragilă a artistului Stephane. Pe măsură ce relaţia lor înfloreşte, încrederea pe care o emană în viaţa sa imaginară începe să sângereze în viaţa sa reală aşa cum n-a avut niciodată până atunci, în care Stephane găseşte succesul, alungând rău-voitorii, şi căutând un viitor fericit şi magic alături de Stephanie.

Totuşi, tocmai când devine celebru odată cu publicarea unui calendar ce a tipărit ilustraţille sale, acesta devine disperat când îşi dă seama că Stephanie îi respinge sentimentele. Dar oare, ea îl respinge cu adevărat? Sau datorită nesiguranţei lui, şi-a imaginat pur şi simplu scenariul în care viaţa sa sentimentală este lăsată din nou la întâmplare? Neputând îndura o viaţă fără iubirea lui Stephanie şi negăsind soluţii satisfăcătoare în viaţa sa imaginară, Stephane se confruntă cu o dilemă, s-ar putea să nu se poată baza pe arta viselori pentru a rezolva dilema.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: