Un profet - DVD

Titlul Original: Un prophète

Regia: Jacques Audiard

Scenariul: Thomas Bidegain, Jacques Audiard

Distributie: Tahar Rahim, Niels Arestrup, Adel Bencherif

Durata: 156 min

Tara: Franta, Italia

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Crima, Drama

Nota IMDb: 7.9

Anul lansarii: 2009

Audio: French / Italian

Subtitrare: Romanian

Premii: O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu BAFTA, un premiu şi o nominalizare Cannes, 2 premii şi 4 nominalizări Academia Europeana de Film, o nominalizare Gopo

29,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Crima
Anul lansarii:
2009
Producator:
Why Not Productions
Rating:
IM-18 ( INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI )
Sinopsis / Trailer

Jacques Audiard - un regizor care tratează adesea personaje marginalizate social sau aflate în situații excepționale, care știu să își descopere veleitățile ascunse revine cu Un prophète, arătând același interes pentru urmărirea traseului personajelor care se schimbă radical din ceea ce erau la începutul filmului. În Un prophète, Malik (Tahar Rahim) intră în închisoare venit de nicăieri, și iese, peste câțiva ani, cu un "trecut" și o "identitate în cadrul comunității".

În mediul de permanentă tensiune și de confruntări de clanuri din închisoare (acțiunea se petrece integral aici), filmul arată cum Malik își va cuceri autonomia și chiar își va stabili autoritatea. Atunci când nu are de ales și pentru a supraviețui, el intră în banda corsicanilor din închisoare, al cărei șef, Cesar, e jucat convingător de Niels Arestrup.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: