Filiera corsicana - DVD

Titlul Original: L'enquête Corse

Regia: Alain Berberian

Scenariul: Christian Clavier, Michel Delgado

Distributie: Christian Clavier, Jean Reno, Caterina Murino

Durata: 92 min

Tara: Franta

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Actiune, Comedie, Crima

Nota IMDb: 5.8

Anul lansarii: 2004

Audio: French

Subtitrare: Romanian

19,90 Lei
Stoc epuizat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Actiune
Anul lansarii:
2004
Producator:
Gaumont
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sinopsis / Trailer

Detectivul Jack Palmer (Christian Clavier) este un adevarat antierou: brutal, neindemanatic si incult. El este trimis intr-o misiune in Corsica, unde trebuie sa-l gaseasca pe misteriosul Ange Leoni (Jean Reno), pentru a-i inmana un testament de urgenta. Pe un teren necunoscut lui, Jack intra intr-o aventura plina de obstacole si... gafe, in care descopera universul particular al Insulei Frumusetii, Corsica.

Ange Leoni se pare ca a mostenit o casa in valoare de 2 milioane euro. Remi nu are nimic din eroul clasic, iar misiunea lui in Corsica se lasa cu o gramada de momente hilare. Peisajul insa este unul de vis....

O comedie cu Christian Clavier (cunoscut ca actor și scenarist al Vizitatorilor) și Jean Reno (arhicunoscut) este o recomandare în sine. Iar dacă acțiunea se petrece în Corsica, invitația de a intra la film e cu atît mai tentantă, mai ales pentru cei care vara aceasta au văzut marea doar la televizor. Remi(Christian Clavier),detectiv particular plin de tupeu,este angajat de un notar sa il gaseasca,tocmai in Corsica,pe Leoni(Jean Reno),pentru a-l anunta ca are de primit o frumoasa mostenire. 

Dar insula lui Bonaparte se dovedeste,chiar si in secolul XXI,o tara ''foarte speciala'',Leoni,corsican liber despre care toata lumea se fereste sa vorbeasca,este de negasit,iar ''minivacanta'' la care se astepta,in viesparul politic si social corsican,cu nopti strafulgerate de explozii,devine tot mai inconfortabila. Noroc ca in calea intrusului apare sora fericitului mostenitor (Caterina Murino), pe cat de frumoasa, pe atat de imprevizibila.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: