Omul care se holba la capre - DVD

Titlul Original: The Men Who Stare at Goats

Regia: Grant Heslov

Scenariul: Jon Ronson, Peter Straughan

Distributie: Ewan McGregor, George Clooney, Jeff Bridges

Durata: 94 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Comedie, Razboi

Nota IMDb: 6.2

Anul lansarii: 2009

Audio: English

Subtitrare: Romanian

29,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Razboi
Anul lansarii:
2009
Producator:
Independent
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
Sinopsis / Trailer

În această comedie trăsnită, inspirată de o poveste despre care cu greu ai crede că a fost adevărată, un reporter scoate la lumină dezvăluiri stupefiante despre o aripă ultrasecretă a armatei SUA când îi iese în cale un misterios ofițer din Forțele Speciale, aflat într-o misiune absolut năucitoare.

Reporterul Bob Wilton (Ewan McGregor) e disperat să găsească un subiect exploziv, când dă peste Lyn Cassady (George Clooney), un tip bizar, care pretinde că face parte dintr-un comandou experimental al armatei americane. Cassady susține că există o așa-numită “New Earth Army”, formată din “călugării războinici”. Puterile paranormale ale acestora vor schimba pentru totdeauna metodele clasice de război, deoarece doar cu puterea minții pot citi gândurile inamicului, pot trece prin ziduri solide și pot chiar să ucidă o capră doar…holbându-se intens la ea! Fondatorul acestui program, Bill Django (Jeff Bridges), e dat dispărut, iar Cassady are acum o misiune: să-l găsească, orice ar fi…

Stârnit de poveștile parcă prea trase de păr ale lui Cassady, Bob cade pradă curiozității și decide să plece împreună cu acesta. Cei doi dau de Django într-o bază de anternament clandestină, condusă de un ofițer dat afară din armată, care are și el puteri paranormal, pe numele lui Larry Hooper (Kevin Spacey). Acolo, reporterul e prins la mijloc într-un război al orgoliilor dintre forțele armatei lui Django și miliția personală formată din super-soldații lui Hooper. Ca să poată ieși viu din această aventură delirantă, Bob va trebui să fie mai șmecher decât un inamic mai ciudat decât ar fi îndrăznit vreodată să-și închipuie.

The Men Who Stare at Goats e inspirat de bestseller-ul omonim scris de Jon Ronson, un volum de non ficțiune care explorează cu un umor exploziv încercările guvernului american de a exploata abilitățile paranormale pentru a-și învinge inamicii.

Totul se pare că a început în timpul războiului din Vietnam, când un tip care se ocupa de noii recruți și-a dat seama că niciunul dintre aceștia nu-și dorea să omoare de-adevăratelea pe cineva, așa că trăgeau în aer, special ca să nu nimerească pe nimeni. Așa că omului i-a venit ideea să meargă la superiori pentru a le cere permisiunea să caute alte mijloace de a duce războiul, fără a mai fi nevoie să se omoare oameni. Pentagonul se pare că i-a dat mână liberă, așa că acesta a dispărut vreme de șase ani în nordul Californiei, unde a trăit într-o grupare New Age, a luat tone de LSD, s-a culcat cu o mulțime de femei și a încercat să treacă prin ziduri și să facă norii să dispară…S-a întors apoi cu un manual, pe care l-a denumit “Manualul Armatei Noii Planete Pământ”, plin de aiureli.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: