• Pret redus
  • Pret redus

Omul Paianjen 2 - Bluray (2D+4K) UHD

Titlul Original: Spider-Man 2

Regia: Sam Raimi

Scenariul: Stan Lee, Steve Ditko

Distributie: Alfred Molina, Kirsten Dunst, Tobey Maguire

Durata: 122 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 3

Gen: Actiune, Aventura, Sci-fi

Nota IMDb: 7.3

Anul lansarii: 2004

Audio: English 5.1 DTS-HD, Czech 5.1, Russian 5.1, Polish 5.1, Hungarian 5.1

Subtitrare: Romanian, English, Arabic, Turkish, Bulgarian, Icelandic, Croatian, Polish, Czech, Slovak, Hindu, Hungarian, Portuguese, Estonian, Greek, Russian, Hebrew, Sarba

Premii: Un premiu şi 2 nominalizări Oscar

119,90 Lei - 17%
99,52 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 4K UHD
Gen film:
Sci-fi
Anul lansarii:
2004
Producator:
Marvel Studios
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 4K UHD. Pentru vizionarea lui aveti nevoie de un televizor 4K si un Bluray player compatibil UHD si un cablu HDMI 2.0A.
Sinopsis / Trailer

"Am fost atacat de soartă. Sunt prizonierul ei. Un prizonier al propriei mele conștiințe. Iubirea pentru fata cu care doresc să fiu pentru totdeauna este închisă în mine. Cu mine, ea este întotdeauna în pericol în fața celor care luptă împotriva mea. Fără ea, călătoresc pe un drum părăsit. Povestea mea va fi mereu despre pierderea acestei fete... și mă întreb în fiecare zi cât timp mai pot îndura această singuratate?"
Spider-Man

Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen. Peter trebuie să se confrunte cu noi provocări pe măsură ce încearcă să facă față "darului și blestemului" puterilor sale, echilibrând dubla sa identitate ca super-eroul evaziv, Omul Păianjen, și viața de student. Cele mai dragi relații ale lui Peter sunt acum în pericol de a fi distruse din cauza confruntării cu puternicul personaj negativ multitentacular, Doctor Octopus, alias "Doc Ock" (Alfred Molina).

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: