Misiune imposibila 3 - Bluray 4K UHD

Titlul Original: Mission Impossible III

Regia: J.J. Abrams

Scenariul: Alex Kurtzman, Roberto Orci

Distributie: Michelle Monaghan, Ving Rhames, Philip Seymour Hoffman, Tom Cruise

Durata: 125 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Actiune, Aventura, Thriller

Nota IMDb: 6.9

Anul lansarii: 2006

Audio: English Dolby True HD 5.1, Cantonese 5.1, Czech 5.1, Hungarian 5.1, Russian 5.1, Thai 5.1, Turkish 5.1, English Commentary Stereo: Tom Cruise and director J.J. Abrams

Subtitrare: Romanian, English, Arabic, Malay, Cantonese, Mandarin, Czech, Estonian, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Korean, Latvian, Lithuanian, Portuguese, European, Russian, Slovak, Thai, Turkish, Ukrainian

119,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 4K UHD
Gen film:
Actiune
Anul lansarii:
2006
Producator:
Paramount Pictures
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 4K UHD. Pentru vizionarea lui aveti nevoie de un televizor 4K si un Bluray player compatibil UHD si un cablu HDMI 2.0A.
Sinopsis / Trailer

Tom Cruise, unul dintre cei mai apreciați și de succes actori din lume, se întoarce la unul dintre rolurile care l-au făcut celebru, Agentul Secret Ethan Hunt, în "Misiune: Imposibilă III".

Filmul este regizat de J.J. Abrams (creatorul serialelor Alias și LOST, printre altele), care aduce o combinație perfectă de acțiune, personaje, comedie și dramă mult cunoscutului film. 

Pentru "M:I-III", Abrams și Cruise s-au inspirat din serialul de televiziune original, împrumutând cele mai interesante aspecte - o echipă unită de agenți concentrați în jurul unui leader temerar și eroic, cele mai emoționante situații de acțiune imaginate și schimbări de situații elaborate care te țin cu sufletul la gură. 

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: