Misiune imposibila 4 - Bluray 4K UHD

Titlul Original: Mission Impossible IV

Regia: Brad Bird

Scenariul: Bruce Geller, Josh Appelbaum

Distributie: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg

Durata: 130 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Actiune, Aventura, Thriller

Nota IMDb: 7.4

Anul lansarii: 2011

Audio: English US Dolby True HD 7.1, Czech 5.1, Hindi 5.1, Hungarian 5.1, Polish 5.1, Russian 5.1, Thai 5.1, Turkish 5.1, Ukrainian 5.1

Subtitrare: Romanian, English, Arabic, Malay, Cantonese, Mandarin, Czech, Estonian, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Korean, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Russian, Thai, Turkish

119,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 4K UHD
Gen film:
Actiune
Anul lansarii:
2011
Producator:
Paramount Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 4K UHD. Pentru vizionarea lui aveti nevoie de un televizor 4K si un Bluray player compatibil UHD si un cablu HDMI 2.0A.
Sinopsis / Trailer

Regizorul Brad Bird, dublu cîștigător de Oscar, prezintă, împreună cu producătorii Tom Cruise și J.J. Abrams, MISIUNE:IMPOSIBILĂ. GHOST PROTOCOL, un nou capitol din aventurile superspionului Ethan Hunt.

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat și renegat, împreună cu restul agenției, în momentul în care președintele inițiază „protocolul fantomă”. Lăsat fără resurse și fără acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului și să prevină un alt atac. Dar lucrurile se complică și mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegați, ca și el, ale căror motive, însă, nu-i sînt complet cunoscute.

Tom Cruise se întoarce la rolul principal, ca Ethan Hunt, alături de o distribuție internațională din care mai fac parte Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor și Léa Seydoux.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: