• Pret redus
  • Pret redus

Patriotul (extended cut) - Bluray (2D+4K) UHD

Titlul Original: The Patriot (extended cut)

Regia: Roland Emmerich

Scenariul: Robert Rodat

Distributie: Tom Wilkinson, Mel Gibson, Joely Richardson, Heath Ledger, Chris Cooper

Durata: 175 min

Imagine: 16:9

Discuri: 2 (Bluray + Bluray 4K)

Gen: Actiune, Drama, Istoric

Nota IMDb: 7.2

Anul lansarii: 2000

Audio: English Dolby Atmos 7.1, Czech 5.1, French 5.1, Polish 5.1, German 5.1, Hungarian 5.1, Italian 5.1, Japanese 5.1, Portuguese 5.1, Russian 5.1, Spanish 5.1, Thaui 5.1

Subtitrare: Romanian, Swedish, Korean, Turkish, English, Norwegian, Finnish, Polish, English, French, Icelandic, Czech, Spanish, Portuguese, Arabic, Greek, Bulgarian, Hebrew, Dutch, Hungarian, Hindu, Croatian, Slovenian, Turkish

Bonus: Director & Producer Commentary, Deleted scenes with commentary, The art of war featurette, The true Patriots Featurette, Visual Effects Featurette, Conceptual art to ...

119,90 Lei - 10%
107,91 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 4K UHD
Gen film:
Istoric
Anul lansarii:
2000
Producator:
Sony Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 4K UHD. Pentru vizionarea lui aveti nevoie de un televizor 4K si un Bluray player compatibil UHD si un cablu HDMI 2.0A.
Sinopsis / Trailer

Carolina de Sud - 1776. Benjamin Martin (MEL GIBSON), fost erou al războiului Franco-Indian, a renunțat definitiv la luptă pentru a avea grijă de familia sa în pace. Deși pe vremuri era un soldat viclean, eficient și neîndurător, el s-a căsătorit cu o femeie delicată care a născut șapte copii și, sub influența ei, și-a schimbat trecutul violent pentru un viitor pacifist pe plantația sa vastă.

Însă răzvrătirea este iminentă. Un alt conflict, de această data cu Anglia, este inevitabil. Om dedicat famiei sale, Martin nu își dorește să reia lupta. Rămas văduv de curând, el are momentan alte probleme. Este singurul tutore al copilașilor săi, și ororile din luptele trecute încă îl mai obsedează. "Dacă mă veți întreba de dorința mea de a purta un război cu Anglia, răspunsul meu va fi "nu". Am fost la război, și nu mai vreau să o fac din nou", spunea Martin într-un discurs emoționant adresat Adunării locale din Charleston. "Am șapte copii. Soția mi-a murit. Cine îi va îngriji dacă eu voi pleca la război?"

Fiul său cel mai mare, Gabriel (HEATH LEDGER), nu are nici un fel de îndoieli. Discursurile radicale, pamfletele și manifestele care încep să apăra în orașe, biserici și de-a lungul coloniilor, îl impresionează pe tânăr. Războiul este iminent și cauza, consideră el, este dreaptă. Împotriva dorinței tatălui său, Gabriel pleacă la război.

Benjamin Martin se află într-o dilema: pe cât de vehement se opune războiului, pe atât el crede în cauza lui. Apoi englezii, conduși de nemilosul colonel Tavington (JASON ISAACS), sosesc în pragul casei sale și îi amenință lucrul la care ține cel mai mult: familia sa. În urma amenințării casei sale din Carolina de Sud, Martin acceptă să-și ia armele și pe fiul său idealist și patriot pentru a conduce o curajoasă trupă de voluntari într-o luptă inegală împotriva necruțătoarei armate britanice.

Pe parcurs, acest erou fără voie descoperă că singurul mod de a-și apăra familia este de a lupta pentru libertatea unei națiuni tinere.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: