• Pret redus
  • Pret redus

Spaima Craciunului - Bluray

Titlul Original: Krampus

Regia: Michael Dougherty

Scenariul: Todd Casey, Michael Dougherty

Distributie: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner

Durata: 94 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Comedie, Fantezie, Horror

Nota IMDb: 6.2

Anul lansarii: 2015

Audio: English 5.1, Thai 5.1, Russian 5.1, Prtughese 5.1, Czech 5.1, Hungarian 5.1, Spanish 5.1, Polish 5.1

Subtitrare: Romanian, English, Russian, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Polish, Lithuanian, Greek, Estonian, Czech, Croatian, Chinese, Portuguese, Hebrew, Indonesian, Korean, Spanish, Latvian

79,90 Lei - 50%
39,95 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Comedie, Fantastic, Horror
Anul lansarii:
2015
Producator:
Universal Pictures
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

Producție Legendary Pictures, KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

Când familia sa disfuncțională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max (Emjay Anthony) își pierde interesul și refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.

Asupra familiei lui Max se dezlănuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viață și îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanșând un adevărat război pentru supraviețuire.

Distribuția e formată din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen și Krista Stadler.

Krampus și subalternii săi fioroși sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor Weta Workshop și Weta Digital, ambele renumite pentru realizările spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings și The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: