• Pret redus
  • Pret redus

Daca as fi... tu? - Bluray

Titlul Original: The Change-Up

Regia: David Dobkin

Scenariul: Jon Lucas, Scott Moore

Distributie: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Olivia Wilde

Durata: 112 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Comedie

Nota IMDb: 6.3

Anul lansarii: 2011

Audio: English, Italian

Subtitrare: Romanian, English, Italian

49,90 Lei - 35%
32,44 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Comedie
Anul lansarii:
2011
Producator:
Universal Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

Ryan Reynolds și Jason Bateman sunt starurile comediei The Change-Up, regizată de David Dobkin (Wedding Crashers), după un scenariu de Jon Lucas & Scott Moore (The Hangover), filmul fiind produs de Neal Moritz (Fast & Furious, Click). Este un film care ia povestea clasică a unui schimb de corpuri, o leagă strașnic și o aruncă de pe stâncă, pentru a ne oferi o comedie originală și o perspectivă cu totul proaspătă.

Mitch (Reynolds) și Dave (Bateman) au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar, de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, de soție și de cei trei copii, Mitch e celibatar, mai mult fără job, și complet nematurizat, căruia nu i-a plăcut niciodată să-și asume vreo responsabilitate. În ochii lui Mitch, Dave are tot ce-și dorește: o soție frumoasă, pe Jamie (Leslie Mann), niște copii care-l adoră și un job extrem de bine plătit într-o prestigioasă firmă de avocatură. Pentru David, viața lui Mitch, fără niciun stres și fără nicio obligație, e doar un vis.

După ce ies la o băută într-o seară, Mitch și Dave au parte de experiența vieții lor: a doua zi se trezesc că au făcut schimb de... corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Să tot aibă de ce să se sperie de moarte!

Deși acum fiecare a scăpat de rutina lui de zi cu zi, cei doi descoperă rapid că viața celuilalt nu e nicicum așa de roz precum și-o imagina. Ca și cum asta nu era de ajuns, noua lor existență se complică și mai mult cu “ajutorul” atrăgătoarei asociate a lui Dave, Sabrina (Olivia Wilde), dar și al tatălui lui Mitch (Alan Arkin), de care acesta se îndepărtase de ceva timp. Pentru că timpul trece, Mitch și Dave trec prin cele mai comice chinuri în eforturile lor de a nu-și distruge reciproc viața și au un singur scop: să găsească cât mai rapid un mod în care să-și recapete viața dinainte.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: