Zona de pericol - Bluray

Titlul Original: Brick Mansions

Regia: Camille Delamarre

Scenariul: Luc Besson

Distributie: Paul Walker, David Belle, RZA

Durata: 65 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Actiune, Crima

Nota IMDb: 5.7

Anul lansarii: 2014

Audio: English 5.1

Subtitrare: Romanian

29,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Actiune
Anul lansarii:
2014
Producator:
PROROM
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

În Detroit, într-un prezent distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoși criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi dintre cei răi, Brick Mansions. Incapabile să țină sub control violențele, autoritățile au închis cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul orașului de locuitorii din Brick Mansions, degenerați care își fac singuri legea.

În Brick Mansions doar cel mai puternic supraviețuiește. În această comunitate dură, șeful e Tremaine, baronul drogurilor, interpretat de RZA. După un ultim jaf, drumurile lui se întretaie cu cele ale polițistului sub acoperire Damien Collier, intrerpretat de Paul Walker. De fapt, cei doi au ceva de împărțit din trecut, iar granița dintre justiție și răzbunare poate fi foarte ușor de trecut. 

Pentru Damien, fiecare zi e o luptă împotriva corupției și, deși la început pare surprinzător, își găsește un aliat într-unul din ultimele suflete curate din Brick Mansions. E vorba de Lino, interpretat de David Belle. Prizonier în jungla imprevizibilă și periculoasă din Brick Mansions, Lino se zbate zi de zi ca să ducă o viață cinstită. Justițiar din fire, Lino are ca singur scop binele comunității.

La prima lor întâlnire, diferențele dintre ei se dovedesc atât de mari, încât ideea să se alieze pare aproape imposibilă. Dar, ceea ce-i deosebește îi apropie și scoate ce-i mai bun din fiecare, mai ales atunci când Damien și Lino își dau seama că au un dușman comun: Tremaine.

Cei doi vin din lumi complet diferite, și drumurile lor nu li s-ar fi întretăiat niciodată. Dar când Tremaine o răpește pe iubita lui Lino, lucrurile încep să escaladeze și un lanț de evenimente pline de adrenalină face ca cei doi se vadă nevoiți să acționeze împreună. Damien acceptă cu mari îndoieli ajutorul neînfricatului sportiv, fost pușcăriaș, însă amândoi vor încerca să pună capăt unui plat sinistru care ar urma să distrugă întregul oraș. Cei doi leagă încet, încet o relație de prietenie când își dau seama că nu sunt atât de diferiți precum credeau la început și, mai ales, când descoperă că ceea ce se întâmplă dincoace și dincolo de zidurile cartierului Brick Mansions nu e deloc ceea ce pare la prima vedere.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: