• Pret redus
  • Pret redus

Apollo 13 - Bluray

Titlul Original: Apollo 13

Regia: Ron Howard

Scenariul: Jim Lovell (book), Jeffrey Kluger (book)

Distributie: Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon

Durata: 140 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Aventura, Drama, Istoric

Nota IMDb: 7.6

Anul lansarii: 1995

Audio: English 5.1

Subtitrare: Romanian

59,90 Lei - 45%
32,95 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Aventura, Drama, Istoric
Anul lansarii:
Anii '90
Producator:
Universal Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
Premii / Nominalizari:
2 premii şi 7 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur, un premiu BAFTA
Sunet / Sound
English
Subtitrare / Subtitle
Romana
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

"Houston, avem o problemă", aceastea sunt cuvintele care au marcat zilele tensionate ale crizei misiunii Apollo 13. Suspansul, frica, adrenalina la maximum din acele zile sunt surprinse în filmul regizorului Ron Howard, inspirat și purtând numele misiunii din 1970 care a ținut cu sufletul la gură o planetă întreagă.

Astronautul Jim Lovell, comandantul acestei misiuni, interpretat într-un mod cu totul și cu totul excepțional, de către Tom Hanks și piloții modulelor Jack Swigert (Kevin Bacon) și Fred Haise (Bill Paxton) pornesc în cea de-a cincea misiune pe Lună, după ce comandantul inițial se retrage. Totul merge conform planului până la mijlocul misiunii când unul dintre rezervoarele navei explodează, punând în pericol viața echipajului. În timp ce curajoșii astronauți trebuie să aleagă între a muri sufocați sau înghețați, Mattingly și comandantul de la sol (Ed Harris) încearcă cu disperare să recupereze echipajul, conștienți fiind că aceștia ar putea să moară în momentul în care intră în contact cu atmosfera Pământului. În cele din urmă, cei trei astronauți ajung cu bine acasă, binecunoscutul happy-end nu a spulberat suspansul unuia dintre cele mai bune filme din ultimii cinci ani.

Apollo 13 este cu excepția a mici detalii, o reproducere fidelă a misiunii de atunci, o alternare superbă între acțiunea din spațiu și scenele care au avut loc la sediul NASA, suprinzand cu o acuratețe extraordinară detalii ale triumfului din spațiu și de pe Pământ.

Toate scenele și efectele speciale folosite din acest film au fost cu totul și cu totul noi, fără a se apela la nici un material documentar, la nici o peliculă anterioară. Realizarea filmului de un realism șocant a fost cu atât mai remarcabilă cu cât este exemplul perfect pentru clișeul "dă viață istoriei".

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: