• Pret redus
  • Pret redus

Misiune de salvare - Bluray

Titlul Original: Big Miracle

Regia: Ken Kwapis

Scenariul: Jack Amiel, Michael Begler

Distributie: Drew Barrymore, John Krasinski, John Pingayak

Durata: 107 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Biografic, Drama, Familie

Nota IMDb: 6.5

Anul lansarii: 2012

Audio: English 5.1, Czech 5.1, Hungarian 5.1, Portuguese 5.1, Spanish 5.1, Polish 5.1, Turkish 5.1, Russian 5.1, Thai 5.1

Subtitrare: Romanian, English, Czech, Greek, Hungarian, Portuguese, Polish, Croatian, Turkish, Thai, Spanish, Russian

59,90 Lei - 45%
32,95 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Biografic, Drama, Familie
Anul lansarii:
2012
Producator:
Universal Pictures
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sunet / Sound
English
Subtitrare / Subtitle
Romana
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Bonus:
Deleted Scenes with Intros By Director Ken Kwapis, A “Big Miracle” in Alaska, Truth is Stranger than Fiction
Sinopsis / Trailer

Bazat pe povestea adevărată care a înduioșat inimile oamenilor de peste tot pe glob, MISIUNE DE SALVARE este aventura unui reporter dintr-un orășel (John Krasinski) și a unei activiste Greenpeace (Drew Barrymore), care fac front comun cu autoritățile și preaputernicii zilei pentru a salva o familie de balene gri blocate în ghețurile din Cercul Arctic.

Reporterul de știri locale Adam Carlson (Krasinski) de-abia așteaptă să scape de deplasarea în Alaska pentru a transmite știri din zone mai importante. Exact cînd apare știrea care poate să-i schimbe cariera, se trezește că nu are deloc exclusivitate, ci, dimpotrivă, și restul lumii o vînează. Dintre toți cei care vin să transmită știrea sau cei care se implică în acțiune, cum ar fi un mogul petrolist, șefi de stat, sau reporteri disperați după știri senzaționaliste, cea care îl îngrijorează cel mai mult este Rachel Kramer (Barrymore), nu numai pentru că e o activistă pentru mediu căreia nu-i e teamă să-și exprime cu voce tare opiniile, ci și pentru că… a fost iubita lui.

Timpul se scurge, iar Rachel și Adam trebuie să se coalizeze împotriva voinței lor cu nativii inuiți, companii petroliere și forțe militare americane, dar și sovietice, pentru a lăsa departe conflictele și a elibera balenele captive sub ghețuri. Pe măsură ce atenția lumii se focalizează aici, salvarea acelor animale aflate în pericol reușește să devină o misiune comună unor națiuni aflate de mult timp în conflict, aducînd un dezgheț, chiar dacă temporar, în cursul Războiului Rece.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: