Ziua Independentei: Renasterea - Bluray (2D+3D)

Titlul Original: Independence Day: Resurgence 

Regia: Roland Emmerich

Scenariul: Nicolas Wright, James A. Woods

Distributie: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman

Durata: 120 min

Imagine: 16:9

Discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Actiune, Aventura, Sci-fi

Nota IMDb: 5.2

Anul lansarii: 2016

Audio: English DTS-HD-MA 7.1, Spanish 5.1, Italian 5.1, Czech 5.1, Hungarian 5.1, Mandarin 5.1, Polish 5.1

Subtitrare: Romanian, English, Spanish, Italian, Bulgarian, Croatian, Czech, Greek Modern, Hungarian, Simplified Mandarin, Polona, ​​Serbian, Slovak, Slovene

Bonus: Deleted Scenes with Audio Commentary, Director’s Audio Commentary, The War of 1996, Another Day: The Making of Independence Day: Resurgence (4-Part Documentary), Gag Reel, Concept Art Galleries, It’s Early, ABQ!

149,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
Stoc limitat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Sci-fi
Anul lansarii:
2016
Producator:
20th Century Fox
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

La 20 de ani după ce misterioșii extratereștri aproape au distrus omenirea, aceștia se întorc pentru răzbunare în exploziva continuare după blockbuster-ul original, Ziua Independenței! Folosind tehnologie extraterestră și sub îndrumarea genialului om de știință David Levinson (Jeff Goldblum revine în rol), națiunile Pământului dezvoltă un amplu program de apărare pentru protejarea planetei. Nimic nu ne poate pregăti pentru o invazie de proporții uriașe - doar ingeniozitatea și curajul unor bărbați și femei ne pot salva lumea de la exctincție. Cu Liam Hemsworth, Jesse T. Usher și Bill Pullman în distribuție, Ziua Independenței: Renașterea este o cursă plină de acțiune care te va ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit!

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: