• Pret redus
  • Pret redus

Mumia - Bluray (2D+3D)

Titlul Original: The Mummy

Regia: Alex Kurtzman

Scenariul: David Koepp, Christopher McQuarrie

Distributie: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis

Durata: 110 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Actiune, Aventura, Fantastic

Nota IMDb: 5.5

Anul lansarii: 2017

Audio: English, Czech, Hungarian

Subtitrare: Romanian, English, Hungarian, Czech, Croatian

99,90 Lei - 30%
69,93 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
Stoc limitat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Fantastic
Anul lansarii:
2017
Producator:
Universal Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

Tom Cruise conduce distribuția acestei noi versiuni cinematografice a legendei care a fascinat culturi din toată lumea, încă din zorii civilizației: MUMIA.

Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service și Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor.

MUMIA ne poartă din nesfârșitele nisipuri ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzații tari și magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei și de monștri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum și pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman și de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente - Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek și Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: