• Pret redus
  • Pret redus

Uimitorul Om-Paianjen 2 - Bluray (2D+3D)

Titlul Original: The Amazing Spider-Man

Regia: Marc Webb

Scenariul: Alex Kurtzman, Roberto Orci

Distributie: Jamie Foxx, Emma Stone, Dane DeHaan, Andrew Garfield

Durata: 129 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Actiune, Aventura, Sci-fi

Nota IMDb: 6.6

Anul lansarii: 2014

Audio: English 5.1 DTS-HD, Ukrainian 5.1, Hungarian 5.1, Kazakh 5.1, Russian 5.1

Subtitrare: Romanian, Lithuanian, Latvian, Icelandic, Russian, Serbian, English, Slovak, Slovenian, Hungarian, Hebrew, Arabic, Bulgara, Croat, Czech, Estonia

Bonus: Alicia Keys-"It's On Again" Music Video, 3D Commentary with filmmaker, The Music of Amazing Spider Man 2 with Director Marc Webb, Making Off Amazing Spider Man 2, Deleted and Alternate Scenes Audio Commentary with Director Marc Webb, Featurettes

79,90 Lei - 50%
39,95 Lei
Stoc epuizat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Sci-fi
Anul lansarii:
2014
Producator:
Columbia Pictures
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

După cum se știe, cel mai important conflict al Omului-Păianjen a fost dintotdeauna cu el însuși: lupta dintre îndatoririle obișnuite ale lui Peter Parker și responsabilitățile ieșite din comun ale Omului-Păianjen. Însă lupta cea mai mare este abia pe cale să înceapă.

Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu e mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou și să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preț: Spider-Man e singurul care își poate proteja concetățenii și New York-ul de indivizii rău-intenționați și periculoși care amenință orașul. De data aceasta, el are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariția vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter realizează că toți dușmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: