• Pret redus
  • Pret redus

Piranha 3D - Bluray 3D

Titlul Original: Piranha

Regia: Alexandre Aja

Scenariul: Pete Goldfinger, Josh Stolberg

Distributie: Ving Rhames, Elisabeth Shue, Richard Dreyfuss

Durata: 88 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Comedie, Horror

Nota IMDb: 5.4

Anul lansarii: 2010

Audio: English

Subtitrare: Romanian

129,90 Lei - 23%
100,02 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Horror
Anul lansarii:
2010
Producator:
Independent
Rating:
IM-18 ( INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

În fiecare an, populația stațiunii Lake Victoria explodează de la 5000 de locuitori la 50 000, pe timpul vacanței de primăvară, când adolescenții puși pe beție și distracție invadează plaja și petrec și ziua și noaptea. Dar anul acesta există un motiv mult mai serios de îngrijorare, pe lângă obsinuitele mahmureli și plângerile locuitorilor. Teroarea e pe cale să se instaleze. În adâncurile întunecate ale lacului, un cutremur eliberează niște creaturi preistorice: pești piranha monstruoși, peste care evoluția a trecut fără a-i atinge.

Captivi de milioane de ani, prădătorii feroce se adună în bancuri imense pentru a-și satisface foamea, devorând totul în cale. Tinerii iresponsabili care se scaldă fără griji în apele lacului Victoria sunt prada perfectă. Șeriful Julie Forester (Elisabeth Shue), împreună cu Fallon, adjunctul său (Ving Rhames) încearcă să adune o echipă pentru a porni în misiunea de a salva orășelul de amenințarea din adâncuri.

Regizorul filmului The Hills Have Eyes și producătorii filmului 300 te invită în această toamnă într-o imersiune în lumea subacvatică stăpânită de creaturi feroce, într-o călătorie care, prin tehnologia real D 3D de ultimă oră, este una cu adevărat terifiantă. Din 1 octombrie, 3D-ul își arată colții. Înainte de a lua loc pe scaunul de cinema, întreabă-te: cât de repede poți înota.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: