Calatoriile lui Gulliver - Bluray 3D

Titlul Original: Gulliver's Travels

Regia: Rob Letterman

Scenariul: Joe Stillman, Nicholas Stoller

Distributie: Jack BlackEmily BluntJason Segel

Durata: 93 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Aventura, Comedie, Familie

Nota IMDb: 4.9

Anul lansarii: 2010

Audio: English 5.1 DTS-HD-MA, French 5.1, German 5.1, Polish 5.1, Turkish 5.1

Subtitrare: Romanian, English, French, Dutch, German, Bulgarian, Croatian, Arabic, Modern Greek, Icelandic, Polish, Serbian, Turkish, Slovenian

99,90 Lei
Stoc epuizat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Aventura
Anul lansarii:
2010
Producator:
20th Century Fox
Rating:
AG ( Audienta Generala )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

Aceasta noua si moderna adaptare a povestii clasice "Gulliver's Travels" imaginate de catre scriitorul irlandez Jonathan Swift in secolul al XVIII-lea il are in centrul actiunii pe Lemuel Gulliver, un functionar marunt care distribuie corespondenta la sediul unei reviste new yorkeze si viseaza sa devina jurnalist. Dupa ce pacaleste o editoare ca este un scriitor talentat de jurnale de calatorie, Lemuel este trimis intr-o misiune in Triunghiul Bermudelor pentru a scrie un articol. Vaporasul lui este zgaltait de o furtuna puternica, iar Lemuel Gulliver naufragiaza pe o insula misterioasa denumita Lilliput, care este populata de oameni harnici, dar foarte mici de statura. Initial, barbatul nu este primit cu simpatie de catre localnicii miniaturali, insa o data cu trecerea timpului devine eroul lilliputanilor si intelege ca singurul lucru care conteaza este maretia sufleteasca, iar nu cea fizica.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: