Avatar + Titanic (6 Discuri) - Bluray (2D+3D)

Titlul Original: Avatar + Titanic

Regia: James Cameron

Scenariul: James Cameron

Distributie: Avatar: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Titanic: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane

Durata: 360 min

Imagine: 16:9

Discuri: 6 (Bluray 3D x 2 + Bluray x 2 + DVD X 2)

Gen: Actiune, Aventura, Sci-fi, Drama, Romantic

Nota IMDb: 7.8

Anul lansarii: 2012

Audio: 

Avatar: English DTS-HD-MA 5.1, Hindi 5.1, Arabian 5.1, Tamila 5.1, Telegu 5.1

Titanic: English DTS-HD-MA 5.1, Castiliana 5.1, Italiana 5.1

Subtitrare: 

Avatar: Romanian, English, Cantonese, Hindi, Hebrew, Korean, Portuguese, Serbian, Mandarin, Tamila, Telugu,

Titanic: ...

159,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Aventura
Anul lansarii:
2012
Producator:
Paramount Pictures
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

Avatar spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis intr- o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Oamenii au creat o tehnologie cu care ei pot sa posede corpurile bastinasilor, preluand astfel controlul acestora, folosindu-le drept avatare.

 

 

Titanic: Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912, dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier. Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune. Intre timp, Titanicul se ciocneste de un iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: