Dreptate la inaltime - DVD

Titlul Original: Man on a Ledge

Regia: Asger Leth

Scenariul: Pablo F. Fenjves

Distributie: Elizabeth Banks, Sam Worthington, Jamie Bell

Durata: 102 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Actiune, Aventura, Crima

Nota IMDb: 6.6

Anul lansarii: 2012

Audio: English 5.1

Subtitrare: Romanian, English

19,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Crima
Anul lansarii:
2012
Producator:
Independent
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
Sinopsis / Trailer

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un polițist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracțiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui șansă fiind acum evadarea.

Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit și îmbrăcat la patru ace Nick amenință că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo și forțele de ordine trimit de urgență un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul.

Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce joacă rolul sinucigașului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariția căruia ajunsese inițial în închisoare. Este singura cale de a-și demonstra nevinovăția și pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliția reușește să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă pe poziție pentru a-l extermina și cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul, șansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: