Terapie speciala - DVD

Titlul Original: The Sessions

Regia: Ben Lewin

Scenariul: Ben Lewin (written for the screen by), Mark O'Brien (article)

Distributie: John Hawkes, Helen Hunt, William H. Macy

Durata: 95 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Biografic, Comedie, Drama

Nota IMDb: 7.2

Anul lansarii: 2012

Audio: Engleza 5.1

Subtitrare: Romana

Premii: O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA

29,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Biografic
Anul lansarii:
2012
Producator:
20th Century Fox
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
Sinopsis / Trailer

Mark O'Brien s-a îmbolnăvit de poliomelită la vârsta de 6 ani, iar coloana vertebrală i-a fost deformată într-un mod atât de grotesc încât bărbatul a rămas ţintuit la pat. Având dificultăţi de respiraţie, Mark este obligat să petreacă cea mai mare parte a zilei închis într-un dispozitiv medical care îl ventilează artificial, motiv pentru care nu are posiblilitatea de a-şi folosi inteligenţa şi sensibilitatea pentru a curta femeile.

Atunci când i se propune să scrie un articol despre sex şi persoane cu handicap fizic, Mark decide să îşi piardă virginitatea la vârsta de 38 de ani şi apelează la ajutorul unui terapeut specializat pe probleme sexuale pe nume Cheryl Cohen Greene. Fiind un om religios, Mark cere permisiunea de a face sex în afara căsătoriei de la preotul Brendan şi începe cele şase şedinţe de terapie cu Cheryl, în decursul cărora este învăţat cum să îşi menţină erecţia, cum să prelungească durata actului sexual şi cum să se bucure de plăcerile erotice de care persoanele fără handicap au parte în mod firesc.

Consiliat de părintele Brendan, căruia i se confesează şi care dă dovadă de compasiune şi toleranţă în relaţia cu enoriaşii lui, Mark experimentează o trezire a simţurilor şi o dorinţă intensă de a iubi şi de a fi iubit, ataşându-se nepermis de mult de Cheryl, care este măritată cu Josh.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: