Dragoste cu prezviz - DVD

Titlul Original: Two Weeks Notice 

Regia: Marc Lawrence

Scenariul: Marc Lawrence

Distributie: Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein

Durata: 97 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Comedie, Romantic

Nota IMDb: 6.1

Anul lansarii: 2002

Audio: English 5.1, Hungarian 5.1

Subtitrare: Romanian, English, Hungarian

29,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Romantic
Anul lansarii:
2002
Producator:
Independent
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
Sinopsis / Trailer

Milionarul George Wade (HUGH GRANT) are nevoie de un nou Sef al Oficiului Juridic. Charismatica “fatã publicã ”a Wade Corporation, una dintre cele mai dezvoltate firme din New York, George are prostul obicei de a angaja atractive femei avocat, cu trecuturi dubioase si a se culca cu ele, panã cand acestea fac greseli atat de mari incat sunt date afarã de fratele sãu Howard (DAVID HAIG), creierul afacerii.

Cand Howard ii cere sã angajeze un avocat de la Ivy League, sau sã isi vandã actiunile, George dã situatiei o intorsãturã neasteptatã, cand o discutie pasionatã cu avocatul pe probleme de mediu, Lucy Kelson (SANDRA BULLOCK) se transforma intr-un interviu de angajare.

Un strãlucit avocat de la Harvard, cu o minte strategicã si constiintã socialã, Lucy nu are de gand sa lucreze pentru Wade Corporation – de fapt ea incearcã sã-l opreascã pe George si compania sa sã demoleze centrul cartierului ei, pentru a construi alte clãdiri. Cand George ii promite lui Lucy cã va incerca sã protejeze centrul cartierului, ea acceptã slujba.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: