Ocean's 8: Jaf cu clasa - DVD

Titlul Original: OCEAN'S 8

Regia: Gary Ross

Scenariul: Gary Ross, Olivia Milch

Distributie: Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina

Durata: 110 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Actiune, Comedie, Crima

Nota IMDb: 6.2

Anul lansarii: 2018

Audio: English 5.1

Subtitrare: Romanian

52,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Sinopsis / Trailer

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii de la Warner Bros. Pictures - "Ocean's 8: Jaf cu Clasă".
Cinci ani, opt luni, 12 zile... și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei.
Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose.
Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului - Gala Met.
Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.
Din distribuția filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurări care trebuie să adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gală.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: