Pescarusul / The Seagull - DVD

Titlul Original: The Seagull

Regia: Michael Mayer

Scenariul: Anton Chekhov, Stephen Karam

Distributie: Saoirse Ronan, Elisabeth Moss, Annette Bening, Billy Howle, Michael Zegen

Durata: 98 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 1

Gen: Comedie, Drama, Romantic

Nota IMDb: 5.7

Anul lansarii: 2018

Audio: English, Hungarian

Subtitrare: Romanian, English, Hungarian

49,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
Stoc limitat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Romantic
Anul lansarii:
2018
Producator:
Sony Pictures
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
Sinopsis / Trailer

The Seagull (2018) se concentrează asupra conflictelor romantice și artistice dintre actrița Irina Arkadina, a cărei glorie a apus, tânăra ingenuă Nina Zarechnaya, faimosul scriitor Boris Trigorin, iubitul Irinei, și dramaturgul Konstantin Treplyov, fiul Irinei care este îndrăgostit de Nina.

În Noua Anglie rurală, dorința nesăbuită provoacă dezastru în weekendul Zilei Memoriale, pe măsură ce o familie se confruntă cu natura volatilă și fragilă a iubirii. Pe timpul verii, Irina Arkidana își vizitează fratele și fiul, care locuiesc pe meleaguri liniștite, într-un sat. Într-una dintre ocazii, ea vine împreună cu Trigorin, un scriitor de succes, de care Nina, o fată liberă și inocentă de pe o proprietate învecinată, se îndrăgostește cu ușurință. În timp ce pasiunea lui Trigorin se risipește ușor și o respinge pe Nina, în același mod actrița și-a îndepărtat fiul de-a lungul vieții, prin propria atitudine. Victimele sunt distruse.

The Seagull (2018) este o poveste sfâșietoare, evidențiind consecințele tragice ale narcisismului, în special asupra visurilor tinere și a iubirii romantice.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: