Noi - DVD

Titlul Original: Us

Regia: Jordan Peele

Scenariul: Jordan Peele

Distributie: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss

Durata: 119 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Horror, Mister, Thriller

Nota IMDb: 7.0

Anul lansarii: 2019

Audio: English 5.1

Subtitrare: Romanian, English

59,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Horror, Mister, Thriller
Anul lansarii:
2019
Producator:
Universal Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
Sunet / Sound
English
Subtitrare / Subtitle
English, Romana
Sinopsis / Trailer

După ce a provocat un șoc în cultura contemporană și a schimbat regulile genului horror cu debutul său regizoral, Fugi!, un film provocator și cu conștiiință socială, vizionarul Jordan Peele, câștigător al premiului Oscar, revine cu un alt coșmar original scris, regizat și produs de el.

Amplasat în peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, Noi, produs de Monkeypaw Productions, îi are ca protagoniști pe Lupita Nyong’o, câștigătoare a premiului Oscar, în rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria, împreună cu soțul ei, Gabe (Winston Duke), și cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritată vacanță de vară.

Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată, adusă acum la suprafață și agravată de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei.

După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: