Razbunatorii: Sfarsitul jocului - DVD

Titlul Original: Avengers: Endgame

Regia: Anthony Russo, Joe Russo

Scenariul: Christopher Markus, Stephen McFeely

Distributie: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans

Durata: 182 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Actiuna, Aventura, Sci-fi

Nota IMDb: 8.6

Anul lansarii: 2019

Audio: English 5.1, Polish 5.1

Subtitrare: Romanian, English, Polish

52,90 Lei
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Actiune, Aventura, Sci-fi
Anul lansarii:
2019
Producator:
Marvel Studios
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sunet / Sound
English
Subtitrare / Subtitle
English, Romana
Sinopsis / Trailer

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

 

Reviews
Nota 
Lucian Andrusca 2019-10-23

Disney... decizie stupida!

Sunt colectionar, si in loc sa cumpar din Romania filme precum Avengers cu subtitrare, in format blu-ray, sunt nevoit sa le cumpar de afara. La cati bani face Disney.... pe bune? O decizie stupida!

Nota 
Bogdan 2019-10-01

DVD în 2019?

DVD în 2019? Really?! Decizia Disney de a nu mai lansa pe piața autohtonă filmele în format blu-ray e stupidă. Nu așa combați pirateria, dimpotrivă, o încurajezi.

Nota 
Alexandru Virgil A 2019-09-08

Triasca DVD-ul

Acesta nu e un film de DVD. Dar ce sa facem? Pirateria din Romania face ca Disney sa nu mai lanseze cu sub in romana in format Blu-ray sau Blu-ray 3D. Cinstit il prefer 3D din UK (costa 20 de lire, aproximativ 106 lei)

Scrie recenzia ta !

20 alte produse in aceeasi categorie: