• Pret redus
  • Pret redus

In sfarsit vedeta - DVD

Titlul Original: Top Five

Regia: Chris Rock

Scenariul: Chris Rock

Distributie: Chris Rock, Rosario Dawson, Gabrielle Union

Durata: 98 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Comedie

Nota IMDb: 6.4

Anul lansarii: 2014

Audio 5.1: English, Hungarian, Polish, Russian

Subtitrare: Romanian, English, Arabic, Czech, Estonian, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Russian, Slovak, Turkish, Ukrainian

19,90 Lei - 50%
9,95 Lei
Stoc epuizat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Comedie
Anul lansarii:
2014
Producator:
Paramount Pictures
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
Sinopsis / Trailer

Pulsand in ritmul celui mai mare stand-up al sau, filmul lui Chris Rock “In sfarșit celebru” duce lucrurile la nivelul urmator, savurand suișurile și coborașurile in aceasta comedie cu o poveste de dragoste irezistibila. “In sfarșit celebru” intra in culisele showbiz-ului, politicii, rapului șI ale exigențelor de a fi negru și celebru in ziua de astazi intr-un mod știut numai de Chris Rock.

Amestecand ecourile lui Woody Allen și Dick Gregory cu energia lui Kanye West șI JayZ, “In sfarșit celebru” este original,radical,un nou tip de film american.Scris, regizat șI jucat de ChrisRock, “In sfarșit celebru” spune povestea unui comediant din New York, ajuns vedeta de cinema, a carui neașteptata intalnire cu un jurnalist (Rosario Dawson) il forțeaza sa iși confrunte trecutul și cariera de comedie lasate in urma.

In sfarșit celebru este un film caracterizat de criticii de comedie ca “stralucitor, amuzant și te face sa razi in hohote”.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: