FOCUS - DVD Mareste

FOCUS - DVD

DD5732

• Titlul Original: FOCUS

• Anul Lansarii: 2015

• Regia: Glenn Ficarra, John Requa

• Cu:  Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne

Durata: 127 min

Nota IMDb: 6.6

Mai multe detalii

49,00 RON

Informatii

Will Smith joaca rolul lui Nicky, un maestru al inselaciunilor, care se indragosteste de o novice, Jess (Margot Robbie). In timp ce o invata trucurile meseriei,  ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai tarziu, fosta flama, acum o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, in mijlocul unei curse cu miza mare. In mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.
„Focus” a fost scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa („A naibii dragoste”). Denise Di Novi („A naibii dragoste”) este producator, alaturi de Charlie Gogolak si de Stan Wladkowski, care sunt producatori executivi.
    
Distributia este condusa de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith („In cautarea fericirii”, „Ali”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”), Rodrigo Santoro (filmele „300”) si Gerald McRaney (filmul TV „House of Cards”).


Echipa din spatele camerei ii include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle („Cursa”), editorul  Jan Kovac (serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”) si creatorul de costume Dayna Pink si compozitorul Nick Urata, care au lucrat si pentru „A naibii dragoste”. Apollo Robbins, poreclit Hotul Gentleman, a servit drept consultant, concepand si executand toate manevrele de furt.

Fisa tehnica

FORMAT DISC DVD
GEN FILM Comedie
ANUL LANSARII 2015
CLASIFICARE CNC AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII PÂNĂ LA12 ANI )
PRODUCATOR WARNER BROS

Recenzii

Scrie o recenzie

FOCUS - DVD

FOCUS - DVD

• Titlul Original: FOCUS

• Anul Lansarii: 2015

• Regia: Glenn Ficarra, John Requa

• Cu:  Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne

Durata: 127 min

Nota IMDb: 6.6

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: