Despre oameni si melci - DVD

Titlul Original: Despre oameni si melci

Regia: Tudor Giurgiu

Scenariul: Ionut Teianu

Distributie: Andi Vasluianu, Monica Barladeanu, Dorel Visan

Durata: 93 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Comedie

Nota IMDb: 7.3

Anul lansarii: 2012

Audio: Romanian

Subtitrare: Romanian, English, French

29,90 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Comedie
Anul lansarii:
2012
Producator:
Libra Film
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
Sinopsis / Trailer

Fabrica de mașini ARO a dat faliment și urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 își vor păstra locul de muncă.

George Petrescu, liderul de sindicat (soţul Anei, tatăl lui Viorel) trăiește cu o sumă modică lunară, la fel ca toţi ceilalţi muncitori din oraș. Neputând să doarmă, într-o noapte, vede o reclamă la televizor despre o bancă de spermă care plătește 50 dolari pentru fiecare donaţie. Așa îi vine ideea nebunească de a salva fabrica și locurile de muncă ale colegilor săi. Dacă 1000 dintre muncitori își vând sperma timp de o săptămână, ar putea strânge suficienţi bani pentru a salva fabrica de la faliment. Așa, ar putea să dea din nou drumul la producţie și toată lumea ar avea din nou de lucru.

Bonusuri: Making of, trailer, scene tăiate, galerie foto, melcul viral, parada Aro, flashmob Notes&Ties Orchestra, Spot Pro Familia

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: