• Nou
  • Nou

Baieti buni - DVD

Titlul Original: Good Boys

Regia: Gene Stupnitsky

Scenariul: Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky

Distributie: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon

Durata: 89 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Actiune, Comedie

Nota IMDb: 6.7

Anul lansarii: 2019

Audio: English 5.1

Subtitrare: Romanian

59,90 Lei
Disponibil din 20.02.2020

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Actiune, Comedie
Anul lansarii:
2019
Producator:
Universal Pictures
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sunet / Sound
English
Subtitrare / Subtitle
Romana
Sinopsis / Trailer

Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi? Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) și Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.

Dar, când treaba o ia razna de tot, și băieții reușesc să distrugă drona, începe nebunia. Disperați să facă rost de alta înainte ca tatăl lui Max să se întoarcă acasă (Will Forte, The Last Man on Earth), băieții chiulesc de la școală și intră într-o avalanșă de decizii, una mai proastă ca alta. Fură din greșeală o geantă cu droguri, se ascund de poliție, bagă spaima în niște adolescente (Molly Gordon, Life of the Party și Midori Francis, Ocean's Eight).

 

Reviews

7 alte produse in aceeasi categorie: