• Nou
  • Nou

Familia Addams - Bluray

Titlul Original: The Addams Family

Regia: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Scenariul: Matt Lieberman, Charles Addams

Distributie: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz

Durata: 87 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Animatie, Familie, Comedie

Nota IMDb: 5.8

Anul lansarii: 2019

Audio: Dublat in limba Romana, English 5.1

Subtitrare: Romanian

79,90 Lei
Disponibil din 28.02.2020

Adauga in favorite

Caracteristici
Dublat in limba Romana
Da
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Animatie, Comedie, Familie
Anul lansarii:
2019
Producator:
Metro-Goldwyn-Mayer
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sunet / Sound
Romana
Subtitrare / Subtitle
Romana
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams

De Halloween, clanul Addams revine așadar pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin. 

Fericiți cu stilul de viață binecunoscut al familiei lor, Gomez și Morticia se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizată pentru Pugsley.

Nici nu se așteaptă familia ca vecina lor – vedeta TV Margaux Needler – să construiască o comunitate prefabricată, plină de accente pop tehnicolor și de perfecționism. Odată ce ceața se ridică, Margaux este șocată să vadă casa degradată a familiei Addams în vârful dealului, singurul impediment care pare să stea în calea visului său de a vinde toate casele din cartier și de a deveni și mai adorată ca vedetă TV.

În același timp, Pugsley se pregătește de complicatul ritual de „Sabre Mazurka”, ceremonia lui de maturizare, iar Wednesday se luptă cu demonii vârstei ei. Ea se împrietenește cu fiica lui Parker, împingând limitele Morticiei, mai ales când își setează obiective normale ca mersul la școala publică și intrarea în echipa de majorete.

 

Reviews

10 alte produse in aceeasi categorie: