Pret redus! Pachet Hotel Transilvania - DVD Mareste

Pachet Hotel Transilvania - DVD

E402089

Titlul Original: Hotel Transylvania 1, 2 si 3

Regia: Genndy Tartakovsky

Voci: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez

Discuri: 3

Durata: 4h 35min

Pachetul contine cele 3 filme Hotel Transilvania!

Dublat in limba Romana

Mai multe detalii

39,95 RON

-50%

79,90 RON

Informatii

Synopsis Hotel Transilvania 1: Bine ați venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câțiva dintre cei mai faimoși monștri ai lumii - Frankenstein cu soția, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții - pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naștere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudați - dar universul său se va prăbuși când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel și... se va împrieteni cu Mavis.


Synopsis Hotel Transilvania 2: În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puțin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monștri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul își deschide porțile și oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniștit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi și vampir. Așa că, în timp ce Mavis își vizitează socrii umani (și are și ea parte de un șoc cultural), bunicul vampir Dracula își cheamă prietenii Frank, Murray, Wayne și Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale.


Synopsis Hotel Transilvania 3: Alătură-te monştrilor tăi favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.

Fisa tehnica

FORMAT DISC DVD
GEN FILM Animatie
ANUL LANSARII 2018
SUNET IN LIMBA: Engleza 5.1, Romana 5.1, Maghiara 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana, Engleza, Maghiara
CLASIFICARE CNC AG ( Audienta Generala )
PRODUCATOR SONY Pictures

Recenzii

Scrie o recenzie

Pachet Hotel Transilvania - DVD

Pachet Hotel Transilvania - DVD

Titlul Original: Hotel Transylvania 1, 2 si 3

Regia: Genndy Tartakovsky

Voci: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez

Discuri: 3

Durata: 4h 35min

Pachetul contine cele 3 filme Hotel Transilvania!

Dublat in limba Romana

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: