Preț redus! Ingerii lui Charlie (2000) - Bluray Măriţi imaginea

Ingerii lui Charlie (2000) - Bluray

E102256

Titlul Original: Charlie's Angels

Regia: McG

Cu: Lucy Liu, Cameron Diaz, Drew Barrymore

Durata: 98 min

Gen: Actiune, Aventura, Comedie

Nota IMDb: 5.5

Nota Cinemagia: 6.6

Bonus: Comentarii ale regizorului McG, cinci scurt-metraje, Momente comice, Scene cazute la montaj si multe altele!

Detalii

25,41 RON

-15%

29,90 RON

Descriere

Trei tinere, detectivi particulari de elită, înarmate cu aparatură de înaltă tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte marțiale și o mare varietate de deghizări, își pun în valoare calitățile deosebite pe pământ, în apă și în aer cu scopul de a da de urma unui geniu al computerelor răpit și a evita capturarea unui software strict secret, de identificare a vocii, de către răufăcători.

Ele sunt frumoase, strălucitoare și lucrează pentru Charlie. În "Îngerii lui Charlie", reeditarea sexy și spectaculoasă a serialului de comedie cu acțiune din anii '70, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) și Alex (Lucy Liu), împreună cu partenerul lor de încredere, Bosley (Bill Murray), trebuie să stopeze un plan elaborat de răzbunare criminală care, pe lângă faptul că ar putea distruge intimitatea tuturor locuitorilor acestei planete, ar atrage după sine sfârșitul lui Charlie și a Îngerilor săi.

Eric Knox (Sam Rockwell), fondatorul chipeș și inteligent al companiei Knox Technologies, tocmai a fost răpit din biroul său. Knox a proiectat un program pentru computer ce poate identifica vocea și care este mult mai precis decât tehnicile de identificare a amprentelor. Această inovație științifică de senzatie poate provoca un adevărat dezastru dacă intră pe mâinile cui nu trebuie.

Ca urmare a dispariției lui Knox, președinta companiei Knox Technologies, Vivian Wood (Kelly Lynch), știe că există un singur om - și trei detective sexy și istete - spre care se poate îndrepta. Angajate să dea de urma lui Knox, Îngerii lui Charlie își îndreaptă privirile către rivalul său, Roger Corwin (Tim Curry), care deține Red Star Systems, cea mai mare rețea de sateliți destinați telecomunicațiilor.

Deghizate în gheișe, dansatoare din buric sau șoferi de curse, Îngerii, împreună cu Bosley, caută indicii și se infiltrează în cercul de prieteni și parteneri de afaceri ai lui Corwin. Se pare că Îngerii sunt pe cale să rezolve cel mai mare caz al lor... până când Dylan răspunde la un telefon misterios care le pune tuturor viețile în primejdie o dată în plus, inclusiv pe cea a lui Charlie.

Sărituri din avion, reconectări de calculatoare, lucru sub acoperire - toate acestea fac parte dintr-o zi obișnuită de muncă a Îngerilor lui Charlie, ca să nu mai amintim de munca susținută de detectivi, tehnicile de luptă și farmecul feminin care le ajută să iasă cu bine din cea mai riscantă misiune de până acum.

Informatii

FORMAT DISC Blu-ray
GEN FILM Comedie
ANUL LANSARII 2000
SUNET IN LIMBA: Engleza 5.1, Maghiara 5.1, Ceha 5.1, Polona 5.1, Rusa 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana, Maghiara, Araba, Bulgara, Ceha, Croata, Engleza, Islandeza, Polona, Turca, Slovena, Sarba, Slovaca
CLASIFICARE CNC AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII PÂNĂ LA12 ANI )
PRODUCATOR SONY Pictures
AVERTISMENT! Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ingerii lui Charlie (2000) - Bluray

Ingerii lui Charlie (2000) - Bluray

Titlul Original: Charlie's Angels

Regia: McG

Cu: Lucy Liu, Cameron Diaz, Drew Barrymore

Durata: 98 min

Gen: Actiune, Aventura, Comedie

Nota IMDb: 5.5

Nota Cinemagia: 6.6

Bonus: Comentarii ale regizorului McG, cinci scurt-metraje, Momente comice, Scene cazute la montaj si multe altele!

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: