Preț redus! Legiunea (2010) - Bluray Măriţi imaginea

Legiunea (2010) - Bluray

E263961

Titlul Original: Legion

Regia: Scott Stewart

Cu: Dennis Quaid, Paul Bettany, Tyrese Gibson

Durata: 100 min

Gen: Actiune, Fantastic, Horror

Nota IMDb: 5.2

Nota Cinemagia: 6.2

Detalii

25,41 RON

-15%

29,90 RON

Descriere

În filmul Legiunea, un restaurant prăfuit din Mojave Desert devine punctul zero al luptei finale pentru salvarea Pământului, o viziune originală și terifiantă asupra Apocalipsei, realizată de regizorul Scott Stewart. În timp ce omenirea este distrusă de un val uriaș de furie, un mic grup de oameni, aflați în pustiu, încearcă cu disperare să se apere - cu ajutorul unui străin misterios și puternic.

Fără să afle de haosul ce cuprinsese tot globul, Bob Hanson (Dennis Quaid), patronul unui local îndepărtat și partenerul lui Percy (Charles S. Dutton) își văd de treburile lor obișnuite. Chelnărița restaurantului, frumoasa Charlie (Adrianne Palicki), care e însărcinată într-o lună avansată, servește micul dejun Sandrei și lui Howard, un cuplu de oameni cu dare de mână (Kate Walsh și Jon Tenney), și fetiței lor adolescente Audrey (Willa Holland), în timp ce așteaptă ca fiul lui Bob, Jeep (Lucas Black), să le repare mașina.

Când televizorul o ia razna iar telefoanele încetează să mai funcționeze, oamenii își dau seama că au pierdut orice mijloc de comunicație cu lumea exterioară. În timp ce ei încearcă să-și dea seama ce se întâmplă – un cutremur? Un atac terorist? - sosește în restaurant o femeie mai în vârstă (Jeannette Miller) care îi cere lui Charlie o friptură. Când ea îi aduce mâncarea, bătrâna începe să-i împroaște pe toți cu obscenități șocante. Cât ai clipi din ochi, fragila bătrânică se transformă într-un fel de super-woman care-l atacă pe Howard, lovindu-l fără milă, până când îl pune la pământ.

Încercarea lor disperată de a obține un ajutor medical pentru rănile lui Howard se termină cu invazia unui nor de insecte, care face ca restaurantul să devină singurul refugiu pentru acești oameni, pe o rază de kilometri întregi. În timp ce-și evaluau situația în care se aflau, apare un străin (Paul Bettany) cu un întreg arsenal de arme furate. El o informează pe Charlie că bebelușul pe care-l poartă în pântec a rămas singura speranță a omenirii și că el e dispus să facă orice pentru a-l salva.

Lumea va deveni cel mai teribil coșmar pentru tot restul vieții sale pentru că pe aici vor trece valuri de ucigași în căutare de noi victime, urmați de hoarde de războinici ai distrugerii, care vor popula Zilele de pe urmă ale Terrei. 

Informatii

FORMAT DISC Blu-ray
GEN FILM Horror
ANUL LANSARII 2011
SUNET IN LIMBA: Ceha, Sarba, Croata, Bulgara, Engleza, Maghiara
SUBTITRAT IN LIMBA: Araba, Romana, Bulgara, Engleza, Maghiara
CLASIFICARE CNC IM-18 ( INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI )
PRODUCATOR SONY Pictures
AVERTISMENT! Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.

Recenzii

Scrie o recenzie

Legiunea (2010) - Bluray

Legiunea (2010) - Bluray

Titlul Original: Legion

Regia: Scott Stewart

Cu: Dennis Quaid, Paul Bettany, Tyrese Gibson

Durata: 100 min

Gen: Actiune, Fantastic, Horror

Nota IMDb: 5.2

Nota Cinemagia: 6.2

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: