Razboiul Stelelor (Episoadele IV-VI) - DVD

Traiti impreuna cu familia aceasta aventura epopeica! Retraiti actiunea entuziasmanta, bataliile spectaculoase si triumful binelui asupra raului, care fac din Star Wars cea mai frumoasa aventura spatiala a tuturor timpurilor... si cel mai agreabil divertisment pentru orice familie. Episoadele trilogiei originale Razboiul stelelor - O noua sperantaImperiul contraataca si Intoarcerea lui Jedi - continua saga in care Luke Skywalker, printesa Leia si Han Solo conduc alianta rebelilor spre victoria finala asupra Imperiului si eliberarea galaxiei !

129,90 Lei
Stoc epuizat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Sci-fi
Anul lansarii:
Anii '80
Producator:
LucasFilm
Rating:
AG ( Audienta Generala )
Sunet / Sound
English
Subtitrare / Subtitle
Romana
Sinopsis / Trailer

Episodul 4 - A New Hope (1977): Han Solo se vede prins intr-o misiune de salvare, stramtorat fiind de o datorie catre Jabba, binecunoscutul " mafiot ". In urma salvarii printesei Leia, el este prins in hatisurile Rebeliunii si ajunge incet sa o ajute in a distruge fabuloasa Stea a Mortii. Leia este printesa si spion de elita a Rebeliunii, ea fiind un personaj principal in intreaga trilogie. Tanarul Luke Skywalker este cel ce se dovedeste a fi ceea ce Obi Wan Kenobi a cautat.

Episodul 5 - The Empire Strikes Back (1980): Darth Vader ajuta imperiul sa zdrobeasca rebeliunea doritoare sa puna capat dominatiei acestora in galaxie. Rebelii isi aveau baza la Hoth si cand trupele imperiului vin sa ii atace, Han Solo si Printesa Leia fug la Cloud City. Luke Skywalker, in dorinta de a-si creste puterile, il gaseste la Dagobah pe Yoda, unul dintre cei mai buni cavaleri Jedi ai tuturor timpurilor, si incepe antrenamentele cu acesta, afland pe aceasta cale si un secret de familie. Va reusi oare padawanul sa restabileasca pacea in galaxie?

Episodul 6 -Return of the Jedi (1983): Imperiul este pe punctul de a finaliza o noua stea a mortii, de doua ori mai puternica decat precedenta. Jabba The Hutt o rapeste pe printesa Leia. Luke Skywalker va merge, impreuna cu C-3PO si cu R2-D2, in castelul Jabba pentru a o elibera. Dupa ce scapa de Jabba si de dunele din Tatooine, ei se vor alatura rebelilor, care sunt pe punctul de a ataca Endorul. Luke se preda soldatilor de pe Endor si este dus in fata lui Vader, pentru a-l corupe sa treaca de partea intunecata a fortei. Fortele imperiului vor ataca rebelii si se pare ca nimic nu va opri triumful acestora.

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: