Hobbitul Trilogia + Jurnal Bilbo - Bluray Mareste

Hobbitul Trilogia + Jurnal Bilbo - Bluray

Titlul Original: THE HOBBIT TRILOGY

Regia: Peter Jackson

Cu: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Richard Armitage, Orlando Bloom, Luke Evans, Cate Blanchett

Durata: 474 min

Mai multe detalii

299,90 RON

Informatii

Preambul la trilogia "Stapanul Inelelor", povestea hobbitului Bilbo Baggins care porneste intr-o expeditie de proportii epice este un film incitant, care "invaluie spectatorul si il poarta din aventura in aventura fara ragaz", explica regizorul Peter Jackson, distins cu premiul Oscar pentru trilogia Stapanul Inelelor.

Ecranizarea urmareste povestea calatoriei lui Bilbo Baggins catre regatul pierdut al gnomilor, Erebor, pe care trebuie sa il redobandeasca de sub stapanirea dragonului Smaug. Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar.

Simtul umorului este limba universala atat a gnomilor cat si a hobbitilor, asadar din gluma in gluma, cei 13 viteji il conving pe Bilbo sa renunte la comoditatea caminului sau si sa ii ajute in misiunea lor dificila. Calatoria lor ii va purta in tara Pustietatii, pe taramuri inselatoare, pline de goblini, wargi, orci si vrajitori. Creaturile magice si infricosatoare, cu puteri impresionante, creaturile dau la randul lor dovada de simtul umorului si reusesc astfel sa dea o nota amuzanta intregului film.

Desi tinta lor se afla la rasarit, catre Muntele Singuratic, gnomii cei viteji, Bilbo si vrajitorul Gandalf trebuie mai intai sa treaca prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o intalneste pe creatura care ii va schimba pe vecie viata...Gollum. Singur cu Gollum, pe malurile unui lac subteran, nestiutorul Bilbo Baggins descopera ca poseda un curaj si o ingeniozitate care il surprind chiar si pe el si intra si in posesia "pretiosului" inel al lui Gollum. Un simplu inel de aur, de care se leaga soarta intregului Pamant de Mijloc intr-un mod pe care Bilbo nici nu si-l poate imagina.

Hobbitul Bilbo Baggins, vrajitorul Gandalf si cei 13 pitici condusi de Thorin Scut-de-Stejar isi continua calatoria epopeica in care vor incerca sa reucereasca Muntele Singuratic si Regatul Pierdut al Piticilor din Erebor. Pe parcurs, ei se vor intalni cu Beorn, o creatura infricosatoare care isi poate schimba infatisarea, paianjenii uriasi din Mirkwood si Elfii condusi de Legolas, Tauriel si Regele Thranduil. Un barbat misterios pe nume Bard ii va ajuta sa ajunga in Orasul Lacului si, in final, dupa ce vor reusi sa ajunga pe Muntele Singuratic, eroii nostri vor avea parte de confruntarea suprema cu Dragonul Smaug !

Fisa tehnica

FORMAT DISC Blu-ray
GEN FILM Aventura
ANUL LANSARII 2014
SUNET IN LIMBA: Engleza
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana
CLASIFICARE CNC AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII PÂNĂ LA12 ANI )
PRODUCATOR WARNER BROS
AVERTISMENT! Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.

Recenzii

Scrie o recenzie

Hobbitul Trilogia + Jurnal Bilbo - Bluray

Hobbitul Trilogia + Jurnal Bilbo - Bluray

Titlul Original: THE HOBBIT TRILOGY

Regia: Peter Jackson

Cu: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Richard Armitage, Orlando Bloom, Luke Evans, Cate Blanchett

Durata: 474 min

Scrie o recenzie