• Pret redus
  • Pret redus

Cartita - Bluray

Titlul Original: The Departed

Regia: Martin Scorsese

Scenariul: William Monahan, Alan Mak

Distributie: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson

Durata: 151 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Crima, Drama, Thriller

Nota IMDb: 8.5

Anul lansarii: 2006

Audio: English, Hungarian, Czech

Subtitrare: Romanian, English, Hungarian, Czech

Premii: 4 premii şi o nominalizare Oscar, un premiu şi 4 nominalizări Globul de Aur

79,90 Lei - 30%
55,93 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Thriller
Anul lansarii:
2006
Producator:
Warner Bross Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

În războiul dintre poliție și mafia irlandeză, tânărul Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) devine o piesă esențială, el fiind născut în cartierul unde clanul mafiot își avea cartierul general. Căpitanul Queenan (Martin Sheen) și ajutorul său, Dignam (Mark Wahlberg), îi cer lui Costigan să se infiltreze într-un grup mafiot condus de Frank Costello (Jack Nicholson). Un film despre munca polițiștilor sub acoperire, despre prietenie și trădare, despre dragoste și fatalitate.
Un film de acțiune, în regia lui Martin Scorsese, condimentat cu tot ce este necesar unui film de succes.

"Cârtița" este plasat în sudul Bostonului, acolo unde Departamentul de Poliție al statului Massachusetts a declarat un război total, menit să distrugă vârfurile crimei organizate. Ideea este să se pună capăt domniei puternicului cap al mafiei, Frank Costello, acționându-se din interiorul structurii mafiote. Un tânăr novice, Billy Costigan, care a crescut în sudul Bostonului, este cel desemnat să se infiltreze în cercurile mafiei conduse de Costello. În timp ce Billy își dă silința să câștige încrederea lui Costello, un alt tânăr polițist venit de pe străzile din "sud", Colin Sullivan, se afirmă cu repeziciune în departamentul de poliție al statului.

Fiind promovat în Secția de Investigații Speciale, Colin face parte dintr-o mână de polițiști de elită a căror misiune este să-l distrugă pe Costello. Însă ceea ce nu știu superiorii săi este că acest Colin lucrează de fapt pentru Costello, informându-l pe șeful crimei organizate despre fiecare pas pe care urmează să-l facă poliția. Atunci când atât gangsterii, cât și poliția, realizează că o “cârtiță” s-a infiltrat printre ei, Billy și Colin se află într-un continuu pericol de a fi prinși și dați pe mâna dușmanului și fiecare trebuie să se grăbească să descopere identitatea celuilalt pentru a se salva la timp.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: