• Pret redus
  • Pret redus

The Losers - DVD

Titlul Original: The Losers

Regia: Sylvain White

Scenariul: Peter Berg, James Vanderbilt

Distributie: Jeffrey Dean Morgan, Idris Elba, Zoe Saldana 

Durata: 97 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Actiune, Aventura, Crima

Nota IMDb: 6.4

Anul lansarii: 2010

Audio: Engleza 5.1

Subtitrare: Romana

29,90 Lei - 30%
20,93 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
DVD
Gen film:
Crima
Anul lansarii:
2010
Producator:
Warner Bross Pictures
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
Sinopsis / Trailer

O poveste explozivă de mare acțiune despre trădare și răzbunare, “The Losers” se focalizează pe membrii unei unități din Forțele Speciale, trimiși în jungla boliviană într-o misiune de cercetare și nimicire. Dar grupa formată din—Clay, Jensen, Roque, Pooch și Cougar—va afla în curând că membrii ei au devenit pe negândite victimele unei acțiuni de trădare, inițiată de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max.

Folosindu-se de zvonul că ar fi murit cu toții, membrii grupului încep o acțiune periculoasă sub acoperire pentru a-și spăla reputația și pentru a se răzbuna pe Max. Grupului i se alătură misterioasa Aisha, o agentă deosebit de frumoasă, care are propriile ei scopuri și care va repurta, la rândul ei, câteva victorii.

Acționând uniți, atunci când nu se ceartă între ei, membrii grupei trebuie să anticipeze mișcările prin toată lumea ale perfidului Max—care încearcă să stârnească un nou război high-tech global pentru satisfacerea propriilor interese. Dacă ar putea să-l înfrângă pe Max ar reuși să salveze în același timp și omenirea; ar fi un succes dublu pentru echipa cunoscută acum sub numele de The Losers.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: