Man of steel: Eroul - SteelBook (2D+3D)

Titlul Original: Man of Steel

Regia: Zack Snyder

Scenariul: David S. Goyer

Distributie: Henry CavillAmy AdamsMichael Shannon

Durata: 143 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Actiune, Aventura, Sci-fi

Nota IMDb: 7.1

Anul lansarii: 2013

Audio: English 5.1

Subtitrare: Romanian, English

129,90 Lei
Stoc epuizat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Sci-fi
Anul lansarii:
2013
Producator:
DC Comics Studio
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

Un băiat descoperă că are puteri extraordinare și că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine și cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire și să devină simbolul speranței pentru întreaga omenire.

În film joacă Amy Adams, nominalizată de patru ori la premiul Oscar, Michael Shannon, nominalizat la Oscar pentru rolul din Nonconformiștii, Kevin Costner, laureat al premiului Oscar, Diane Lane și Laurence Fishburne, ambii nominalizați la Oscar, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni și Russel Crowe, laureat al premiului Oscar pentru interpretarea din Gladiatorul.

Producătorii Man of Steel: Eroul sunt Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas și Deborah Snyder. Scenariul a fost scris de David S. Goyer după o idee de Goyer și Nolan, bazată pe personajele din „Superman” create de Jerry Siegel și Joe Shuster și a fost publicat de DC Entertainment. Producătorii executivi sunt Thomas Tull, Lloyd Phillips și Jon Peters.

Din echipa din culise a lui Zack Snyder fac parte directorul de imagine Amir Mokri, scenograful Alex McDowell, David Brenner, montaj, și designerii James Acheson, laureat al premiului Oscar, și Michael Wilkinson. Muzica a fost compusă de Hans Zimmer, laureat al premiului Oscar pentru Regele Leu.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: