• Pret redus
  • Pret redus

Uimitorul Om-Paianjen - SteelBook (2D+3D)

Titlul Original: The Amazing Spider-Man

Regia: Marc Webb

Scenariul: James Vanderbilt, Alvin Sargent

Distributie: Emma Stone, Andrew Garfield, Martin Sheen, Rhys Ifans

Durata: 130 min

Imagine: 16:9

Număr discuri: 2 (Bluray + Bluray 3D)

Gen: Actiune, Aventura, Sci-fi

Nota IMDb: 7.0

Anul lansarii: 2012

Audio: English 5.1 DTS-HD, Czech 5.1, Hungarian 5.1, Polish 5.1, Turkish 5.1

Subtitrare: Romanian, Slovak, Turkish, English, Polish, Hungarian, Greek, Czech, Bulgarian

Bonus: Commentary with Marc Webb, Avi Arad and Matt Tolmach(3D), 3D 101 with Director Marc Webb (3D), Iconic Poses and Digital Environments - 3D Image Progression Reel 3D Image Progression Reels

99,90 Lei - 40%
59,94 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
In stoc

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray 3D
Gen film:
Sci-fi
Anul lansarii:
2012
Producator:
Columbia Pictures
Rating:
AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII DE PÂNĂ LA 12 ANI )
AVERTISMENT!
Acest produs include un disc Blu-ray 3D. Pentru vizionarea in 3D aveti nevoie de un televizor 3D, ochelari 3D si un Bluray player compatibil.
Sinopsis / Trailer

Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinți în copilărie și lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) și a mătușii May (interpretată de Sally Field). Ca mulți alți tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identități. În același timp, trăiește prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea și implicarea într-o relație care se dovedește a fi plină de secrete.

Descoperind o servietă misterioasă care aparținuse tatălui său, Peter se hotărăște să pornească pe urmele părinților săi, pentru a înțelege motivele care i-au făcut să-l părăsească. Cercetările sale îl duc direct la OsCorp și la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul coleg și partener de proiect al tatălui său. Aici trebuie să înfrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic numit Șopârla. Astfel, Peter e nevoit să ia niște decizii care-i vor schimba total viața. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man.

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: