• Pret redus
  • Pret redus

Juriul - Bluray

Titlul Original: Runaway Jury

Regia: Gary Fleder

Scenariul: John Grisham (novel), Brian Koppelman

Distributie: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz

Durata: 127 min

Imagine: 16:9

Discuri: 1

Gen: Crime, Drama, Thriller

Nota IMDb: 7.1

Anul lansarii: 2003

Audio: English, Russian

Subtitrare: Romanian, Bulgarian, Croatian, English, Russian

79,90 Lei - 60%
31,96 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
Stoc limitat

Adauga in favorite

Caracteristici
Format disc:
Blu-ray
Gen film:
Thriller
Anul lansarii:
2003
Producator:
20th Century Fox
Rating:
N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
AVERTISMENT!
Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.
Sinopsis / Trailer

O vãduvã din New Orleans dã în judecatã o mare corporatie nationalã, acuzându-i de uciderea sotului ei. Actiunea ei declanseazã un proces cu o mizã de milioane de dolari. E un proces care ar putea fi câstigat chiar înainte de a începe, de cãtre partea care reuseste sã manipuleze mai abil juriul. 

Avocatul vãduvei este Wendall Rohr (interpretat de Dustin Hoffman), un om cinstit si foarte pasionat de caz. Oponentul sãu este, aparent, avocatul corporatiei, Durwood Cable (interpretat de Bruce Davison). În realitate, în spatele acestuia se ascunde inteligentul si crudul consultant al corporatiei, Rankin Fitch (interpretat de Gene Hackman). 

Fitch se instaleazã într-un imobil pãrãsit din Cartierul francez si, ajutat de echipamente si tehnologie de vârf, începe sã-i urmãreascã si sã-i evalueze pe viitorii membri ai juriului. Investigându-le viata particularã în cele mai mici amãnunte, Fitch manipuleazã procesul de selectie a juratilor. Pentru el, juriul perfect este cel care va vota în favoarea clientului sãu. 

Curând, Fitch si Rohr realizeazã cã nu sunt singurii care încearcã sã câstige juriul de partea lor. Unul dintre jurati, Nick Easter (interpretat de John Cusack), pare sã aibã propriile sale planuri privitoare la deznodãmântul procesului. O femeie misterioasã, care se recomandã doar cu numele 'Marlee' (interpretatã de Rachel Weisz), îi contacteazã pe Rohr si pe Fitch, spunându-le cã juriul este "de vânzare" la un pret fabulos, beneficiarii fiind ea si Nick Easter. 

În timp ce procesul se dezbate la tribunal, în Cartierul francez din New Orleans se desfãsoarã un joc periculos de-a soarecele si pisica. Moralitatea lui Rohr este pusã la grea încercare, iar Fitch trebuie sã se decidã pentru un juriu care poate fi cumpãrat, indiferent de vietile care vor fi distruse în aceastã manevrã. 

 

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: